Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Arsenal Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

Galatasaray,  Avrupa Kupaları'nda 14 yıl aradan sonra Arsenal ile oynuyor. Arsene Wenger'in ekibi ile 2000 UEFA finalinde karşılaşan ve 0-0 biten 120 dakikanın ardından 4-1'lik tarihi penaltılarla galip gelen Aslan, bu kez Mesut Özil'li Arsenal önünde Şampiyonlar Ligi'nde zafer arayacak.2013 Emirates Cup'ta rakibini 2-1 yenen Sarı-Kırmızılı takım, D Grubu'ndaki ikinci maçına 21.45'te çıkacak. Smart Spor'dan yayınlanacak dev maçın hakemi İtalyan Rocchi. Bu dev mücadelenin öncesini, canlı anlatımını ve sonrasını aksam.com.tr farkıyla bu sayfadan takip edebilirsiniz.

HİÇ ENDİŞEM YOK
İSTANBUL'DAN Londra'ya hareketinden önce Ünal Aysal, Arsenal maçını değerlendirdi: "İngiltere'den çok güzel haberlerle döneceğiz. Takımımız bu konuda son derece kararlı. Gördüğünüz gibi ben de onlarla beraber gidiyorum. Şampiyonlar Ligi'ne alışmış bir G.Saray var. Sahada çok iyi bir G.Saray göreceğimize eminim. Bundan en ufak bir endişem yok. İnşallah sizleri bu konuda yanıltmayacağız."

3'LÜYLE DEVAM
ASLAN; İngiltere'ye 23 kişilik kadrosu ile gitti. Prandelli ise Sivas önündeki 3'lü savunmadan vazgeçmiyor. Muslera'nın önünde Semih, Melo, Chedjou'yu düşünen Prandelli, Dzemaili, Selçuk, Sneijder'li orta sahanın kenarlarına Veysel ve Alex Telles'i koyacak. Burak-Olcan gol için savaşacak.

SAYILAR

* Arsenal, 18. kez Şampiyonlar Ligi'nde yer alıyor.

*İngiliz takımı UEFA sıralamasında şu an 10. sırada.

*Wenger, Arsenal'da 19. sezonunu geçiriyor.

*Arsenal, bu sezon 6 Premier Lig maçında yenilmedi.

*Burak Yılmaz, 16 Devler Ligi maçında 9 gol attı.

*G.Saray, Devler Ligi'nde 46 deplasman maçında 6 galibiyet aldı.

İKİ TAKIMIN MUHTEMEL 11'LERİ

ARSENAL: Szczesny, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Wilshere, Flamini, Cazorla, Mesut, Alexis, Welbeck
G.SARAY: Muslera, Chedjou Melo Semih, Veysel Dzemaili Selçuk Telles, Sneijder, Olcan, Burak

STAT: Emirates
HAKEM: Gianluca Rocchi (İta)
SAAT: 21.45
YAYIN: Smart Spor

EYVAH! ÇILGIN TÜRKLER

3 bin G.Saraylı, 2 bin 800 Beşiktaş Londra'da. İngiliz polisi alarma geçti.

LONDRA'DA Türk istilası... Bugünkü Arsenal-G.Saray ve yarınki Tottenham-Beşiktaş maçları nedeniyle 10 bine yakın Türk Londra'ya hücum etti. İngiliz polisi de alarma geçti. Emirates'te 3 bin G.Saraylı bekleniyor. White Hart Lane'da ise 2 bin 800 Beşiktaşlı tribünde olacak. Hem G.Saray hem de Beşiktaşlı taraftarların profilini inceleyen İngiliz polisi, iki kulübümüzle de temasta ve önlemler aldı.

GÜVENLİK GARANTİSİ

Polis, "Gerekli planlar uygulanacak. Büyük sayıda taraftarla başa çıkmaya alışkınız. Güvenlik sorunu çıkmaz" açıklaması yaptı. Önlemlerin ise sadece İngiliz-Türk taraftarlar arasında yaşanacak olası atışmadan dolayı değil G.Saray ile Beşiktaşlı taraftarlar arasındaki ezeli rekabetten dolayı da alınacağı ifade edildi.

TARAFTARDAN KORKUN

G.Saray’ın eski yardımcı antrenörü Tugay Kerimoğlu İngilizleri uyardı! Ada basınından Daily Mail’e  konuşan Kerimoğlu, G.Saray'ın yıkılan stadı Ali Sami Yen'in atmosferinin başka hiçbir statta olmadığını belirterek yeni stat TT Arena'nın da Arsenal'in Emirates Stadı gibi olduğunu ifade etti. Arsenal'i ateşli taraftarlar konusunda uyaran Tugay, "Türk taraftarların tutkusu sizi korkutabilir, stadyum değişti ancak taraftarlar hala aynı ve sonuna kadar takımlarının arkasındalar" dedi.

G.SARAY DOMİNANT TAKIM

ARSENE Wenger, basın toplantısında G.Saray'ı övdü: İlk maçı kazansaydık, belki de bu maçı kazanmak için daha çok baskı altında olacaktık, ama evimizdeki maçları kazanmalıyız. Wilshere kadroda olacak. Ramsey, Arteta ve Diaby ise yok. Bazen uluslararası maçlar iyi geliyor. Arteta biraz daha erken iyileşecek gibi. Sakatlıkları bahane edemeyiz. Hücumsal anlamda çok şansımız var. Bunu sadece sahada uygulamamız gerekiyor. Gol atmamız lazım.

3 HOCA DEĞİŞTİ

O dönem Fatih Terim takımın hocasydı... Geçen sene Mancini'ydi şimdi de Prandelli. İtalyan menajerlerle devam ediorum rakibimiz. Çok iyi organize olmalarını bekliyorum. Çok kaliteli ve ligdlerinde dominant bir takım. Her zaman üst düzey oyuncuları var.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.