Öne Çıkanlar londra türkiye ingiltere Londradan İtalya turuna londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği Türk İş Dünyası

Bu haber kez okundu.

ARSENAL GALATASARAY MAÇINA BİLET HEDİYE EDİYORUZ

Avrupa Ajansı (AVA) Eda Ün/Londra-Türkiye ligi şampiyonu Galatasaray ile İngiliz takımı Arsenal 2013 Emirates Kupasında karşı karşıya geliyor. 3 Ağustos Pazar günü yapılacak karşılaşma için Avrupa Gazetesi şanslı 2 okuruna Özel Loca (VIP) bileti kazanma fırsatı veriyor. 

Bilet kazanan şanslı okuyucular 2013 Emirates Kupası'nda 3 Ağustos Pazar günü oyanacak olan iki maçı da izleyebilecek.

Pazar günü Seri A takımı Napoli ile Portekiz Takımı FC Porta mücadele edecek iken Türkiye Ligi şampiyonu Galatasaray ile Arselenal karşılaşacak. Özel Loca bileti kazanan 2 şanslı Avrupa Gazetesi Okuyucusu Pazar günü oynanacak iki maçıda normal tiribünden değil kendileri için özel olarak ayrılmış locada izleme şansına sahip olacaklar.

3 Ağustos Pazar Günü Napoli ve FC Porto karşılaşması saat 2pm'de, Galatasaray ve Arsenal karşılaşması ise 4.20pm'de başlayacak.

Özel Loca Bileti kazanmak ve pazar günkü muhteşem maçları izlemek için yapmanız gereken tek şey aşağıdaki soruya doğru cevabı vermek. Yapılacak çekiliş sonunda 2 şanslı Avrupa Gazetesi okuyucusu biletleri kazanacak.

Hangi eski Arsenal Oyuncusu, Galatasaray oyuncusu olarak 2013 Emirates Kupasında oynamak için geri dönüyor ?

A) Alex Song

B) Emmanuel Eboue

C) Carlos Vela

Cevabı biliyorsanız hafta içi sabah 9 ile akşam üzeri 5 arası  020 72 75 76 10 numaradan bize ulaşabilirsiniz. Avrupa'dan arayacak okurlarımız için tel +44 20 72 75 76 10 

Ayrıca biletler Emirates Kupası birinci günü ve ikinci günü satışta olacak. Bilet temin etmin etmek isteyenler Arsenal sitesini kontrol edebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.