Öne Çıkanlar ınstagram yenilik rusya yangın çin teknik direktörü disk meltepe miting nato suriye operasyon cumhurbaşkanı erdoğan tolga zengin fox tv

Bu haber kez okundu.

Aziz Yıldırım yeniden Fenerbahçe başkan adaylığını açıkladı

Aziz Yıldırım adaylığını ”Onurla ve gururla Fenerbahçe başkanlığına adaylığımı ilan ediyorum” sözleriyle açıkladı. 
İşte Aziz Yıldırım’ın açıklamaları…
“Tarihe yeni bir not düşmek için toplandık. Futbolla ilgili projelerimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Bugün 20 yıl öncekinden daha fazla heyecanlıyım. Göreve 1998 senesinin şubat ayında geldiğimizde, karşımızda çok parçalı, dağınık bir camia vardı. Bugün, 20 yıl önceki heyecanımdan daha fazla heyecanlıyım. Gerekli ekonomik tedbirleri alıp, tesisleşme hamlesine başladık. İstedik ki sarı lacivert yürekli güzel taraftarlarımız en iyi şartlarda, en modern statta takımını desteklesin. Bu öyle bir hamleydi ki, ezeli rakiplerimizin taraftarları da etkilendi.
Fenerbahçe Türkiye’dir diyerek marka haline getirmek, dünyaca ünlü oyuncuların transferleriyle tüm gözlerin Fenerbahçe’ye çevrilmesini sağladık. Ezeli rakiplerimizin hegemonyasını ‘Efsane geri döndü’ söylemiyle 2000-2001 sezonu şampiyonluğuyla son verdik. Ekonomik ve sportif yönden başarılı olan Fenerbahçe, tarihinin en iyi döneminde hain kumpas ile karşı karşıya kaldı.
Tıpkı Denizli’de olduğu gibi, 2009-10 sezonunda da şampiyonluğu kaybetmesi sağlandı ama bizler Fenerbahçe yıkılmaz diyerek, bildiğimiz doğru yolda devam edip ertesi yıl 2011’de şampiyonluğu kazandık. Türkiye’de modern tesisleşme hamlesiyle diğer takımlara yol gösterdik. Dünyaca ünlü transferlerle gözleri Fenerbahçe’ye çevirdik.
Hain kumpas ile 3 Temmuz süreciyle karşı karşıya geldik. Türkiye Cumhuriyeti’nden önce bu kumpasla ilk karşı karşıya gelen Fenerbahçe oldu. Atatürk’ün Cumhuriyeti ile birlikte Fenerbahçe’yi ele geçirmek istediler. Onlar zannetti ki, Fenerbahçe Aziz Yıldırım’dır. Bu kumpasçıların hedefi beni Fenerbahçe’den uzaklaştırmak ve kulübü ele geçirmekti. Ama bilmiyorlar ki Fenerbahçe sadece Aziz Yıldırım değildir. Onurla ve gururla Fenerbahçe başkanlığına adaylığımı ilan ediyorum“

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.