Öne Çıkanlar Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Aktuel Event filiz altın kelebek ödül töreni kurban ayramı tv programı yeni transfer Yeşilçam günlerine

Bu haber kez okundu.

Banvit, Avrupa Kupası'na iyi başladı

Karşılaşma karşılıklı basketlerle başladı. Banvit, Mejia ve Dragicevic ile pota altını iyi kullanırken, konuk takım, Smith, Eliyahu, Jones ve Kitchen ile hızlı hücumda sayılar buldu. 4. dakika, İsrail ekibinin 9-6 üstünlüğüyle geçildi.

İlk periyotta son 4 dakikaya girilirken Mejia ve Simmons ile etkili olan ev sahibi takım, farkı 1 sayıya indirerek skoru 10-11'e getirdi. Boyalı alanı iyi değerlendiren Hapoel Kudüs, Jones, Kitchen ve Gaffney'in sayılarıyla etkili oldu. Hapoel Kudüs, oldukça çekişmeli geçen ilk periyodu, 5 sayı farkla 19-14 önde tamamladı.

İkinci periyoda iyi başlayan Hapoel Kudüs, Wright ve Jones ile sayılar buldu. Dragicevic ve Mejia ile farkı azaltmaya çalışan Bandrıma ekibi, Can Maxim'in üçlüğüyle 17. dakikada farkı 8 sayıya kadar düşürüp skoru 27-35 yaptı. Hücum organizasyonlarından, top kayıpları nedeniyle faydalanamayan konuk ekip karşısında Banvit, Veremeenko'nun sayılarıyla farkı 2 sayıya indirdi. Hapoel Kudüs, devrede soyunma odasına 35-33 önde gitti.

Üçüncü periyoda iyi savunma yaparak başlayan Banvit, Dragicevic ve Can Maxim ile sayılar kazandı. 25. dakika, 40-41 Hapoel Kudüs takımının üstünlüğüyle geçildi. Hızlı hücumda, Veremeenko ve Simmons ile etkili olan Banvit, 26. dakikada skoru 45-41 yaptı. Smith, Eliyahu ikilisiyle farkı kapatmaya çalışan İsrail takımı karşısında, Şafak ile serbest atışlardan üst üste 4 sayı bulan Banvit'te, Veremeenko ve Mejia da skora katkı yapınca ev sahibi ekip, son bölüme 2 sayı farkla 52-50'lik skorla girdi.

Son periyot, Kitchen ve Şafak'ın karşılıklı sayılarıyla başladı. 32. dakika Simmons'un smaçı ile 57-52 Banvit'in üstünlüğüyle geçildi. Son beş dakikaya girilirken Banvit'in top kayıplarını Jones ve Smith ile cezalandıran konuk ekip, farkı bir sayıya indirerek skoru 62-61'e getirdi. Son dakikalarda üstün bir oyun çıkaran Banvit, karşılaşmadan 4 sayı farkla 80-76 galip ayrıldı.


Banvit: 80 - Hapoel Kudüs: 76

Salon: Kara Ali Acar

Hakemler: Luigi Lamonica (İtalyan), Mario Majkic (Slovakya), İgor Mitrovski (Makedonya)

Banvit: Erkan, Tolga, Berkay 4, Şafak 9, Mejia 17, Veremeenko 13, Simmons 13, Dragicevic 16, Can Mutaf 8, Cevher

Hapoel Kudüs: Gaffney 2, Ariel, Kitchen 11, Eliyahu 3, Jones 19, Halperin 8, Timor 2,  Wright 14, Green 4, Smith 13

1. periyot: 14-19

Devre: 33-35

3. periyot: 52-50

5 faul: 35.32 Dragicevic, 37.15 Can Mutaf (Banvit), 39.49 Jones, 39.53 Green (Hapoel Kudüs)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.