Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş Bursaspor canlı yayın maç bilgileri

Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor'a elenerek, rotasını Süper Lig ve Avrupa kupası'nda oynayacağı maçları çevirdi. Zorlu karşılaşmalar oynayacak Beşiktaş, Bursaspor maçından galip ayrılarak Liverpool karşılaşmasına moralli çıkmak istiyor.Beşiktaş ve Bursaspors arasında oynanan son 10 karşılaşmada Beşiktaş'ın 7 galibiyeti, Bursaspor'un ise 3 galibiyeti bulunuyor. Oynanan son 10 maçtan sadece 1'i beraberlikle sonuçlandı.Beşiktaş Bursaspor maçı saat 16:00'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Lig TV'den canlı yayınlananacak mücadeleyi Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.Beşiktaş Süper Lig'de çıktığı 19 karşılaşmadan 44 puan çıkararak ligde liderlik koltuğunda oturuyor. Bursaspor ise 33 puanla 4. sıradaStadı inşaat halinde olan Beşiktaş farklı illerde oynadığı iç saha maçlarında 5 galibiyet, 2 beraber ve 2 mağlubiyet alarak topladığı 44 puanın 17'sini evindeki maçlarda elde etti. Bu karşılaşmalarda 15 gol atan siyah-beyazlılar, kalesinde 10 gol gördü.Bursaspor deplasmanda oynadığı 10 maçta 5 galibiyet, 3 beraber ve 2 mağlubiyet alarak ev sahibi takımlara zor yenilen bir ekip.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.