Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu İbrahim Doğuş

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş Club Brugge canlı yayın maç bilgileri

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 22.05'te başlayacak karşılaşma Star TV'den naklen ekranlara gelecek.Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan ve 1-0 öne geçmesine rağmen rakibine 2-1 mağlup olan siyah beyazlı takımın Club Brugge ile oynayacağı zorlu mücadelede Rusya Futbol Federasyonu’ndan hakem Sergey Karasev düdük çalacak. Karasev’in yardımcılıklarını Anton Averyanov ile Tikhon Kalugin yapacak.İngiltere temsilcisi Liverpool'u saf dışı bırakarak Son 16 Turu'na kalan Beşiktaş'ta final heyecanı yaşanırken, camiada herkes turdan emin görünüyor. İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden Beşiktaş'ta teknik ekip ve oyuncular hafta sonunda Süper Lig'de oynayacakları Fenerbahçe maçını da düşünerek karşılaşmanın uzatmalara kalmamasını istiyor. Eğer maçta normal süre 2-1 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sona ererse mücadele uzatmalara gidecek. Her türlü mağlubiyet, beraberlikte ve rakibin en az iki gol bulduğu tek farklı yenilgilerde yine Belçika temsilcisi Club Brugge tur atlayan taraf olacak.

OLİMPİYAT STADI'NDA BOŞ YER KALMADI, VELİ KAVLAK SINIRDA
Bu arada Beşiktaş, Club Brugge maçının başlamasına saatler kala, müsabakanın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda tüm biletlerin bittiği ve tribünlerin güvenlik için bilet satılmayan kısımlar hariç tamamen dolacağı belirtildi. Beşiktaş'ın kuruluş tarihini temsil eden 19.03'e (19 Mart Perşembe) denk gelen maçta siyah beyazlı ekip, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki 70 bine yakın taraftarının desteğiyle Liverpool'un ardından Brugge'ü de elemenin planlarını yapıyor.
Siyah beyazlılarda tedavisi tamamlanan Jose Sosa takımla çalışmalara başlasa da Arjantinli'nin maç kadrosunda yer almasının zor olduğu belirtiliyor. Tedavileri tamamlanan diğer oyunculardan Atiba Hutchinson ve Serdar Kurtuluş'un kadroda yer alma ihtimali ise yüksek gösteriliyor. Son antrenmana  sakatlıkları süren İsmail Köybaşı ve Alexander Milosevic ile kalçasında ağrı olan Cenk Gönen katılmamıştı.
Beşiktaş'ta Club Brugge karşılaşması öncesi Veli Kavlak ceza sınırında bulunuyor. Tecrübeli futbolcu, bu maçta sarı kart görmesi ve takımının tur atlaması halinde çeyrek finalin ilk maçında cezalı duruma düşecek. Club Brugge'da ise Thomas Meunier, Francisco Silva ile Tom De Sutter sarı kart sınırında yer alıyor.

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Beşiktaş ile Club Brugge arasındaki mücadelede iki takım da tur hesabı yapıyor. İlk maçı 2-1 kazanan konuk Club Brugge bir adım önde gözüksede Beşiktaş'ın seyirci desteği, ev sahibi olma avantajı ve Liverpool'u elemenin verdiği moralle kolay pes etmeyeceği ileri sürülüyor.

Beşiktaş ile Club Brugge arasında saat 22.05'te oynanacak olan maçta takımların muhtemel 11'lerinin ise şöyle olması tahmin ediliyor:

Stat: Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Sergey Karasev, Anton Averyanov, Tikhon Kalugin (Rusya Futbol Federasyonu)
Beşiktaş: Tolga Zengin, Daniel Opare (Serdar Kurtuluş), Pedro Franco, Necip Uysal, Ramon Motta, Gökhan Töre, Veli Kavlak, Tolgay Arslan, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Demba Ba
Club Brugge: Matthew Ryan, Thomas Meunier, Brandon Mechele, Oscar Duarte, Laurens De Bock, Timmy Simons, Ruud Vormer, Davy De Fauw, Lior Refaelov, Tom De Sutter, José Izquierdo

Öte yandan UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'ndan sonra çeyrek finale kalacak takımların çeyrek final kuraları 20 Mart Cuma günü (yarın) İsviçre'nin Nyon şehrinde bulunan UEFA'nın genel merkezinde çekilecek. Çeyrek final maçları ise 16 - 23 Nisan 2015 tarihlerinde oynanacak.

UEFA Son 16 Turu'nda bugün oynanacak rövanş maçlarının programı ve ilk maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

19.00 Dinamo Moskova (Rusya) - Napoli (İtalya): 1 - 3
20.00 Dinamo Kiev (Rusya) - Everton (İngiltere): 1 - 2
20.00 Roma (İtalya) - Fiorentina (İtalya): 1 - 1
22.05 Ajax (Hollanda) - Dnipro Dnipropetrovsk (Ukrayna): 0 - 1
22.05 Torino (İtalya) - Zenit (Rusya): 0 - 2
22.05 İnter (İtalya) - Wolfsburg (Almanya): 1 - 3
22.05 Sevilla (İspanya) - Villarreal (İspanya): 3 - 1
22.05 Beşiktaş - Club Brugge (Belçika): 1 - 2

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.