Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Millfield Theatre Mehmet Gözde ingiltere Barkley londra 18 Mart Şehitleri Nefes terapisti kamplar

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarında o isim anons edilmedi

Siyah Beyazlı takım, kupa töreninin yapıldığı Vodafone Arena’ya deniz yolu ile geldi. Kandilli’den kendileri için hazırlanan özel tekneye binen Beşiktaş Futbol Takımı, şarkılar ve marşlar söyleyerek Dolmabahçe'ye geldi. Boğaz yolculuğu sırasında onlarca taraftar teknesi de siyah beyazlı kafileyi taşıyan tekneye eşlik etti.

SKORBOARDLARDA TARİHİ SUNUM

Kutlamada stadın skorboardlarında Beşiktaş tarihiyle ilgili bir sunum yapıldı. Siyah-beyazlı kulübün tarihinde yer almış başkan, yönetici, teknik direktör ve futbolcuların fotoğrafları skorboardlarda gösterildi. Sunumda Vodafone Arena ve siyah-beyazlı taraftarlarla ilgili bir video da izlettirildi. Taraftarlar, kulübün efsane başkanı Süleyman Seba lehine tezahüratta da bulundu.

BANDO EŞLİĞİNDE SAHNEYE ÇIKTILAR

Dolmabahçe'de üstü açık otobüse binen futbolcular, etraflarını saran binlerce taraftarın sevgi gösterileri arasında stada gitti. Saat 20.00'de bando eşliğinde sahneye çıkan siyah beyazlılar, saha ortasına gelerek taraftarlarla birlikte "Sevemez kimse seni" şarkısını söyledi. Bu sırada teknik direktör Şenol Güneş tüm takımı taraftarlara alkışlattı. Beşiktaşlı sanatçıların verdiği konserlerin ardından kupa törenine geçildi; futbolcular forma numaralarına göre tek tek kürsüye çağrıldı. Şenol Güneş'in anons edilmesinin ardından havai fişek gösterileri yapıldı.

DEMİRÖREN SESSİZ SEDASIZ

Daha sonra dikkat çekici bir olay yaşandı. Beşiktaşlı futbolculara kupayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören verdi. Ancak Demirören'in ismi tören esnasında anons edilmedi. Beşiktaş'ın eski başkanı olan Demirören, kupayı verdikten sonra sessiz sedasız sahneyi terk etti.

JELENA SAHNEYE ÇIKINCA...

Kupa töreninde en çok ilgi çeken isimlerden biri Sırp futbolcu Dusko Tosic'in eşi Jelena Tosic oldu. Ülkesi Sırbistan'da manken ve şarkıcı olan Jelena sahneye çıktığında taraftarlardan inanılmaz bir sevgi gördü. Sahnede şarkı söyleyen Jelena'ya önce eşi Dusko, ardından diğer futbolcular eşlik etti.

ATINÇ SÜRPRİZİ

Törenin sürpriz ismi ise Atınç Nukan oldu. Sezon başında Almanya'nın Red Bull Leipzig takımına transfer olan genç futbolcu, kupa töreninde eski takım arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Atınç, taraftarların isteğini kırmayıp üçlü çektirdi.

ŞAMPİYONLUK PRİMİ 100'ER BİN EURO

Beşiktaşlı futbolculara, şampiyonluk primi olarak 100'er bin Euro verilecek. Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, futbolculara 100'er bin Euro şampiyonluk primi vereceklerini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.