Öne Çıkanlar çin meltepe miting nato suriye operasyon tolga zengin fox tv Guatemala rahip brunson Fenerbahçe Beşiktaş derbisi chp 2019 asgari İlhan Yerlikaya

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş'ın transfer listesindeki Marouane Fellaini kararını verdi
Belçikalı yıldızın menajeri ile temas halinde olan Beşiktaş yönetimi, Fellaini’ye teklifte bulundu. ESPN’in haberine göre Beşiktaş’ın devre arasında gerçekleşecek transfer teklifine olumsuz yanıt veren Fellaini, sezon sonuna kadar Manchester United’da kalma kararı aldı.Manchester United’ın bedavaya kaybetmek istemediği yıldız futbolcuya sözleşme uzatma teklifinde bulunduğu, ancak Fellaini’nin bu teklifi de kabul etmediği belirtildi. Sezon sonu serbest kalacak olan Fellaini’nin yüksek bir imza parası karşılığı Beşiktaş’a transfer olabileceği iddia edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.