Öne Çıkanlar Pandemiye ingiltere Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş şampiyonluk başarısını görkemli bir şekilde kutladı

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonu şampiyonu olan ve kupayı 14. kez müzesine götüren Beşiktaş, başarısını görkemli bir şekilde kutladı.Vodafone Arena'da düzenlenen ve siyah-beyazlıların şampiyonluk kupasını da aldığı organizasyonda Beşiktaşlı bazı şarkıcılar mini konserler verirken, çeşitli şovlar, ışık ve havai fişek gösterileri yapıldı.Tribünleri dolduran taraftarlar önünde gerçekleştirilen kutlama, Beko Bandosu'nun performansıyla başlarken, bu sırada Beşiktaş teknik heyet ve futbolcuları sahaya çıktı. Orta sahada sevinç gösterisi yapan siyah-beyazlılar, basın mensuplarına da poz verdi.Kulübün amatör şubelerinde başarı elde eden takım ve sporcuların geçişi ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yapılan kutlamalarla devam eden etkinlikte, numaralı tribünün önünde kurulan platformda şarkıcılar Birol Can, Ali Altay, Simge, Aykut, Feridun Düzağaç, Kutsi, Emre Kaya, Gökhan Tepe, Hakan Altun ve siyah-beyazlı futbolcu Dusko Tosic'in eşi Jelena Tosic de sahne aldı.Dusko Tosic de Jelena Tosic ile birlikte sahneye çıktı. Siyah-beyazlı futbolcular da Jelena Tosic ve Simge'nin şarkılarını okudukları sırada platforma çıkarak dans etti.Şarkıcı Hakan Altun, taraftarların isteği üzerine geçen sezon Beşiktaş'ta forma giyen Senegalli futbolcu Demba Ba için uyarladığı parçayı da okudu.

Skorboardlarda tarihi sunum

Kutlamada stadın skorboardlarında Beşiktaş tarihiyle ilgili bir sunum yapıldı.Siyah-beyazlı kulübün tarihinde yer almış başkan, yönetici, teknik direktör ve futbolcuların fotoğrafları skorboardlarda gösterildi.

Futbolcular tek tek platforma çağrıldı

Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ta futbolcular, etkinliğin son bölümünde sahnedeki yerlerini alırken, renkli görüntüler oluştu.Kutlama önce takımın idari ve sağlık departmanlarında görevli personel platforma çağrılırken, ardından futbolcular tek tek anons edilerek sahneye davet edildi.Taraftarlar, isimleri anons edilen futbolculardan Jose Sosa, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson ve Mario Gomez'i uzun süre alkışladı.Yabancı futbolculardan Jose Sosa, Atiba Hutchinson, Marcelo Guedes ve Denys Boyko ülkelerinin bayraklarıyla sahneye çıktı.

Kupayı tribünlere götürdüler

Beşiktaşlı futbolcular, şampiyonluk kupasını kaldırmalarının ardından soluğu tribünlerin önünde aldı.Kupa seremonisinin bitmesi sonrası platformdan inerek tribünleri gezen oyuncular, taraftarlarla birlikte tezahüratlar yaparak şampiyonluğu kutladı.

Ameliyat edilen Necip sekerek sahneye çıktı

Beşiktaş'ın dün Torku Konyaspor ile oynadığı maçta geçirdiği sakatlık sonrası bugün ameliyat edilen Necip Uysal da kutlamaya katıldı.Bu sabah menisküs ameliyatı edilen Necip Uysal, sahneye sekerek çıktı.

Şampiyonluk primi 100 bin avro 

Beşiktaşlı futbolculara, şampiyonluk primi olarak 100'er bin avro verilecek.Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, futbolculara 100'er bir avro şampiyonluk primi vereceklerini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.