Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Min-Jae Kim Timur Öztürk AVRUPA SPOR İsrafil Erbil

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş-Sivasspor maçı canlı izle

Spor Toto Süper Lig 6. haftada Sivasspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş 3 puan için ter dökecek. Beşiktaş Sivasspor maçı ne zaman,saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Sivasspor maçı detaylarına avrupagazete.com'dan ulaşabilirsinizBeşiktaş Sivasspor Maçı Süper Toto Süper Lig'de bugün saat 19:00 Lig tv ekranlarında olacak. Karşılaşmada Beşiktaş Sivasspor maçı ev sahibi takımın Stadında değil de Ankara Osmanlı Stadı'nda oynanacak. Türkiye Süper Toto Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu hafta oynanacak 9 maçtan biri olan Beşiktaş Sivasspor maçı tüm heyecanı ile Lig Tv ekranlarında canlı olarak yayınlanacak! Beşiktaş Sivasspor Maç bilgilerine ve daha fazlasına haberimizin devamında ve güncellenen haberlerimiz ile ulaşabilirsiniz.. Türkiye Süper Toto Süper Lig karşılaşmaları yayıncı kuruluş farkı ile Lig tv kanallarında sizlerle olmaya devam ediyor.Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 6. haftasında Sivasspor ile karşılaşacak.Beşiktaş Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 6. haftasında bugün saat 19.00’da Ankara Osmanlı Stadı’nda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek.Karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Ceyhun Sesigüzel yapacak. İsmail Şencan dördüncü hakem olacak.Geride kalan 5 haftada topladığı 11 puanla ligin zirvesinde yer alan Beşiktaşımız, taraftarlarımızın desteğiyle üç puan kazanıp liderliğini sürdürmek istiyor.

 

-Beşiktaş-Sivasspor maçını canlı izlemek için tıklayınız-

-Beşiktaş-Sivasspor maçını canlı dinlemek için tıklayınız-

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.