Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş son idmanını yaptı

Avrupa Ajansı (AVA) Mehmet Gaygusuz/Londra-Arsenal'in Emirates stadında Beşiktaş'ın basın toplantısından notlar. Toplantıda ilk önce söz alan eski Arsenalli Beşiktaş'ın genç oyuncusu Oğuzhan şunları söyledi. 'Yarınki maçın önemini biliyoruz.Turu atlamak için buradayız. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz. İlk maçta baskılı etkindik . İlk maçtaki performansı göstereceğiz' Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliçise şöyle konuştu:'Bizim için büyük maç olacak. 0-0'lık ilk maçın  devamında turu geçmek istiyoruz. Biz kazanmayı hakediyoruz. Umudumuz var. Çok büyük bir kulübe karşı büyük stadda oynayacağız. Cezam nedeniyle sahada olamayacağım için üzgünüm ama oyuncularım gereğini yapacaktır. Tribünden gereken desteği vereceğim.'  Biliç sözlerine şöyle devam etti: "Özgüvenimiz yüksek. Dünyanın en büyük kulüplerinden birisiyle oynuyoruz. Ama aşırı gururlu değiliz. Şansımızı değerlendireceğiz. Favori biz değiliz. Favori Arsenal. Bizler Beşiktaş oyuncuları bütün takım kenetlendik, inandık. İstanbul'daki maçtan sonra, Arsenal, Premier Lig'de güçlü bir oyun ile 2-0 geride olduğu Everton maçını çevirdi ve beraberliği sağladı. Arsenal güçlü takım. Yarın Arsenal ile oynamak için iyi bir zaman mı değil mi bilemem ama yarın bizim için iyi zaman diyebilirim. Arsenal'i geçip Şampiyonlar Ligi'ne devam etmek istiyoruz. Arsenal takımı, teknik direktörü Arsen Wenger ile veya İngiliz takımlarıyla ilgili özel başarım yok. Hazırlığım tabiki oluyor İngiliz takımlarına karşı. İngiliz takımlarını yenmek Avrupalıların özel ilgi alanıdır"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.