Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Min-Jae Kim Timur Öztürk AVRUPA SPOR

Bu haber kez okundu.

Beşiktaşlı Cenk tosun Şampiyonlar Liginde rekor kırmak istiyor
Siyah-beyazlı formayla son 2 sezonda Şampiyonlar Ligi’nde 4 kez fileleri havalandıran Cenk Tosun, Monaco karşısında oynaması ve aynı başarıyı göstermesi durumunda Avrupa’nın bu büyük futbol organizasyonunda Beşiktaş’ın en golcü oyuncusu unvanını ele geçirecek.Şampiyonlar Ligi’nde son 2 sezonda 4 kez gol sevinci yaşayan ve Beşiktaş’ın eski oyuncusu Oktay Derelioğlu ile bu unvanı paylaşan Cenk, yarınki karşılaşmada bir gol bulduğu takdirde bu unvanın tek sahibi olacak.En golcü oyunculardan biriBeşiktaş formasıyla şu ana dek 10 gol bulan Cenk Tosun, takımın Avrupa’daki en golcü sıralamasında 4. sırada bulunuyor. Siyah-beyazlı ekibin Monaco ile deplasmanda yaptığı maçta 2 kez fileleri havalandıran Cenk, 11 gollü Ricardo Quaresma ile 12 defa gol sevinci yaşayan Bobo’ya biraz daha yaklaştı. Cenk Tosun, Quaresma’nın son dönemlerdeki gibi sessiz kalması halinde atacağı 1 golle takım arkadaşını yakalayacak. Siyah-beyazlı oyuncu, 2 gol bulursa Bobo ile aynı sayıya ulaşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.