Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade

Bu haber kez okundu.

Beşiktaşlı savunmacı Vida'ya soruşturma açıldı

Rusya’yı çeyrek finalde penaltılarla eledikten sonra antrenör Ognjen Vukojevic ile birlikte video çeken tecrübeli savunmacı, “Bu zafer Ukrayna için” sözlerini sarfetmiş ve Rusya tarafından büyük tepkiyle karşılaşmıştı.
Yaşanan gelişmelerin ardından Hırvatistan Futbol Federasyonu Vukojevic’in görevine son verildiğini açıklarken Vida, ” “Galibiyet Hırvatistan için. Politika yok. Şaka var. Dinamo Kiev'de oynadığı için Ukrayna'da arkadaşlarım var. Rus halkını seviyorum. Sadece bir şakaydı” ifadelerini kullananbir açıklama yapmıştı.
Rusya'nın Ukrayna'ya bağlı olan Kırım'ı 2014 yılında ilhak etmesinden bu yana iki ülke arasında uzun süredir süren büyük bir gerginlik söz konusuydu.
Rusya maçından sonra soyunma odasına bira içen yıldız futbolcunun, bu kez de “Belgrad’ı yakın” sözlerini sarfettiği video sosyal medyada kısa sürede yayıldı.
FIFA’nın bu videonun ardından yıldız futbolcu için ikinci kez soruşturma açtığı öğrenildi. Hırvatistan Dünya Kupası Yarı Final mücaelesinde 11 Temmuz tarihinde İngiltere ile karşı karşıya gelecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.