Öne Çıkanlar sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara İngilterede sigara İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra Türkmenköy FC KKTCde Türkmenköy Uzayın şairi Arda Gülerin Real Madride

Bu haber kez okundu.

Burak Yılmaz'a Beşiktaş yolu göründü

Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra kariyerine Çin Süper Ligi takımlarından Beijing Guoan’da devam eden Burak Yılmaz’ın adı, son dönemde Beşiktaş’la anılmıştı. Siyah-Beyazlılar’ın hocası Şenol Güneş, Trabzonspor’da da birlikte çalıştığı Burak’ı istediğini yönetime iletti.Bu konudaki raporunu da başta Başkan Fikret Orman olmak üzere yöneticilere ileten Güneş, bir an önce harekete geçilmesi gerektiğini vurguladı.Çin Ligi’nin sona ermesi ve yeni sezonun Mart başında start alacak olması sebebiyle Kartal, Beijing’i, 6 aylık bir kiralık anlaşmasına ikna etmeye çalışacak. Öncelikli olarak Burak’ın menaceriyle temasa geçip, bir maliyet çıkarılmasını isteyen Beşiktaş, uygun bir ücretle bu işte mutlu sona ulaşmayı hedefliyor. 

Çin temsilcisinden yıllık 8 milyon Euro (28.632.800 TL) alan Burak’ın, sadece 6 aylık maaşını yani 4 milyon Euro’yu (14.316.400 TL) vermeyi planlayan Başkan Orman, yüksek bir kiralama bedeli ödemeye ise sıcak bakmıyor.Çin kulübüne önümüzdeki günlerde bu teklifin iletileceği belirlendi. Oradan gelecek cevaba göre de yeni bir formül bulunup, yıldız golcünün Beşiktaş’a gelme ihtimalinin artırılması bekleniyor.31 yaşındaki milli futbolcunun da, Türkiye özlemi sebebiyle kısa süreli de olsa buraya gelmek ve onun bu noktaya gelmesinde payı büyük olan Güneş’le tekrar çalışmak istediği ifade edildi.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.