Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri son haber ingiltere Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi Trs Aytac Cash Carry Birleşik Krakllık gıda sektköründe

Bu haber kez okundu.

Burak Yılmaz'ın derbi öncesi sağlık durumunda son durum

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yaptığı çalışma ile tamamladı.Sarı kımızılar antrenmanda ısınma çalışmalarının ardından taktik bir çalışma gerçekleştirildi. Antrenmanın ardından Galatasaray Futbol Takımı kampa girdi.Sakatlığından dolayı hafta boyuncu idmanlarda yer alamayan Burak Yılmaz takımla birlikte ısındıktan sonra sağlık heyetinin gözetiminde özel bir çalışmaya tabi tutuldu.Öte yandan GS TV'de yapılan yayında, yıldız golcünün Fenerbahçe mücadelesinde oynama ihtimalinin 'çok düşük' olduğu belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.