Öne Çıkanlar Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Cellist Jamal Aliyev ve piyanist Ece Dağıstandan Libertango teklisi Ece Dağıstan Tamer Levent Sunaka soruşturma Londrada çocuk felci virüsü son durum Psikolog Alptekin Aydin Djokovic Türkiyeyi gururla

Bu haber kez okundu.

Bursaspor'a Galatasaray maçı öncesinde kötü haber

Spor Toto Süper Lig'in son maçında sahasında Torku Konyaspor ile karşılaşan yeşil-beyazlılarda, karşılaşmanın 42. dakikasında rakibi Kenan Özer'e yaptığı faul sonrası sarı kart gören, ardından Rangelov ile aralarında çıkan tartışma sonrası hakem Cüneyt Çakır tarafından kırmızı kartla oyun dışı bırakılan Serdar Aziz, 3 Haziran Çarşamba akşamı Galatasaray ile oynanacak kupa finalinde takımdaki yerini alamayacak.Teknik direktör Şenol Güneş'in, takımdaki stoper eksikliği nedeniyle zorlu karşılaşmada bu mevkide kime görev vereceği de merakla beklenmeye başlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.