Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Çaykur Rizespor Fenerbahçe canlı yayın maç bilgileri

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda deplasmanda Çaykur Rizespor'un konuğu oluyor. Galip gelen çeyrek finale yükselecek. Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı Atv 20.45'ten itibaren naklen verecek.Trabzonspor'la berabere kalarak ligde liderligi Besiktas'a kaptıran Fenerbahçe, kupada ise son 16 turunda kritik bir mücadeleye çıkacak. E Grubu'nu 11 puanla 2. bitiren sarı-lacivertli takım, deplasmanda F Grubu'nu 14 puanla lider tamamlayan Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Maçlar bu turda tek maç eleme usulüne göre oynandığı için, yenilen taraf kupaya veda edecek, galip gelen son 8 takım arasına adını yazdıracak. Kupada bundan önceki karşılaşmalarda genç ve yedek ağırlıklı kadrolarla mücadele eden Fenerbahçe'nin, bu kez daha iddialı bir 11'le sahaya çıkması bekleniyor.
7 OYUNCU KADRODA YOK
Teknik Direktör İsmail Kartal, cezalı Caner Erkin ve kaleci Volkan Demirel'in yanı sıra sakatlığı süren Hasan Ali ile Egemen Korkmaz, Emre Belözoğlu, Dirk Kuyt ve Alper Potuk'u 19 kişilik Rize kafilesine dahil etmedi.
RİZESPOR'DA 4 EKSİK
Çaykur Rizespor, Fenerbahçe ile oynayacagı kupa maçına sakat ve cezalı oyuncularının çoklugu nedeniyle sıkıntı yasayarak hazırlandı. Kart cezalısı Kıvanç ve Koray ile sakatlıkları devam eden Deniz ve Kweuke kadroda yok. Yeni transfer Lafferty ise ilk 11'de sahaya çıkabilir.
FENERBAHÇE'YE OLAYLI KARŞILAMA
Kupada bugün oynayacağı Rizespor maçı için dün bu şehre giden sarı-lacivertlileri kalabalık bir taraftar grubu karşıladı. İsmail Kartal'a çiçek veren taraftarlar oyuncularla da fotoğraf çektirip imza aldılar. Bu arada, taraftarların arkasında bulunan bir kişi kafileye küfür ederek, tepki gösterdi. Polisin gözaltına aldığı H.K. hakkında işlem yapıldığı öğrenildi.
WEBO: KUPA ÖNEMLİ
Sarı-lacivertlilerin Ziraat Türkiye Kupası'ndaki en golcü ismi 5 golle Pierre Webo. Kamerunlu futbolcu, Çaykur Rize karşısında da gol atarak takımının turu geçmesine yardımcı olmak istediğini söyledi. Webo, "Son haftalardaki güzel oyunumuzu sürdürmek, turu geçip İstanbul'a mutlu dönmek istiyoruz. Kupayı da kesinlikle çok önemsiyoruz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.