Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa kktc muharrem ince maç ne zaman koronavirüs gazete maç hangi kanalda maç saat kaçta

Bu haber kez okundu.

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı ne zaman ve saat kaçta oynanacak

Sarı- lacivertli ekibin, yıllardır yenilmediği Çaykur Rizespor ile bir kez daha karşı karşıya geleceği karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Yeni Rize Şehir Stadı'nda gerçekleşecek olan maçta Palabıyık'ın yardımcılığını ise Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Olguncan yapacak. 2’si UEFA Avrupa Ligi maçı olmak üzere oynadığı son 6 mücadelenin hepsini kazanan Sarı-Lacivertliler’in 2007’den beri yenilmediği Çaykur Rizespor’a karşı en büyük kozu ise Robin van Persie olacak. 

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı bugün saat 19.00’da oynanacak. Karşılaşma Lig Tv'den canlı olarak yayınlanacak. 

İki takımın geçmişi

Bugün saat 19.00’da bir kez daha Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, son 8 maçta hiç mağlubiyet yaşamadı.Çaykur Rizespor’a karşı son yenilgiyi 10 Şubat 2007’de deplasmanda 2-1’lik skorla yaşayan Sarı-Lacivertliler, sonraki 8 karşılaşmadan 5 galibiyet, 3 beraberlikle ayrıldı. Genel tablo incelendiğinde Süper Lig’de 8 haftadır yüzü gülen Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçından da galibiyetle ayrılmak istiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.