Öne Çıkanlar acun ılıcalı İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş maç saat kaçta Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center london Beauty Rishko Beauty london RISHKO BEAUTY Kozmetolog london

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, TTFF Başkanı Osman Ercen ve beraberindeki heyeti kabul etti

AVRUPA AJANSI (AVA) SPOR- Londra Türk Toplumlu Futbol Federasyonu Başkanı Osman Ercen ve beraberindeki heyet Cumhurbaşkanı seçilen Ersin Tatar’ı ziyaret etti. Tatar TTFF’yi Kabul Etti
Londra Türk Toplumlu Futbol Federasyonu başkanı Osman Ercen, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a nezaket ziyaretinde bulundu. Osman Ercen, Mehmet Nasifoğluları ve KKTC temsilcisi Kemal Köseoğlunun katıldığı görüşmede bilgi alışverişinde bulunulurken Osman ercen Cumhurbaşkanına yeni görevinde başarılar diledi.

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) Başkanı Osman Ercen, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu’nu ziyaret etti.

Osman Ercen ziyarette yaptığı konuşmada KKTC’nin kuruluş yıldönümü olan 15 Kasım’da her sene Cumhuriyet Kupası adı altında Londra’daki Kıbrıslı Türkler ile adada yaşayan Kıbrıslı Türkleri buluşturduklarını ancak bu yıl pandemi sebebiyle bu etkinliği gerçekleştiremediklerini belirtti.

Etkinliğin gerçekleşmemesinden dolayı KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’nu ziyaret ettiklerini kaydeden Ercen, “KTFF ile dostane ilişkilerimiz her zaman olduğu gibi artarak devam ediyor. Buralara her geldiğimizde ilk durağımız KTFF oluyor. Ülkede pandemi sebebiyle futbol oynanamıyor ancak bizler de LTTFF olarak bu süreçte KTFF’nin yanında olduğumuzu ve desteğe hazır olduğumuzu belirtmek için buradayız.”dedi.

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ise yaptığı açıklamada LTTFF ile her zaman yakın ilişkileri olduğunu ve bu ilişkilerin başkan Osman Ercen ile de  artarak sürdüğünü ifade etti. Ziyaret ve desteklerinden ötürü Ercen’e teşekkür eden Sertoğlu, Cumhuriyet Kupası’nı bu yıl pandemi sebebiyle yapamadıklarını ancak bunların telafisinin daha güzel etkinliklerle yapılacağını ifade etti.

Gerçekleşen ziyarette Ercen’e LTTFF Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nasıfoğluları ile LTTFF KKTC Temsilcisi, eski Kulüpler Birliği Başkanı Kemal Köseoğlu da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.