Öne Çıkanlar Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Bursa Kebap Evi londra Kral Charles banknotları ingiltere iftar TikTok yasağı yurt dışı Azerbaycanın başkenti Türk Devletleri

Bu haber kez okundu.

Derbi öncesi taraftarlardan Gökhan Gönül'e küfürlü tezahürat

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesinde siyah beyazlı futbolcular Ülker Stadı'na ısınmak için çıktığı sırada yoğun protestoyla karşılaştı. Beşiktaşlı futbolcular Fenerbahçe derbisi öncesinde Ülker Stadı'na geçtiğimiz günlerde yaşadığı uçak kazasında hayatını kaybeden Chapecoense takımını anmak için Brezilya kulübünün tişörtleriyle ısınmaya çıktı. Fenerbahçeli taraftarlar Beşiktaş'ın sahaya çıkmasının ardından yoğun bir şekilde küfürlü tezahüratta bulundu.

GÖKHAN GÖNÜL DE KÜFÜRDEN NASİBİNİ ALDI

Fenerbahçeli taraftarlar eski futbolcuları Gökhan Gönül için uzunca bir süre "O... Çocuğu Gökhan Gönül" diye bağırırken, sahaya da para attılar. Tribünlerde uzun bir süre Beşiktaş ve Gökhan Gönül aleyhine küfürlü tezahürat vardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.