Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri ingiltere Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi Trs Aytac Cash Carry Birleşik Krakllık gıda sektköründe Aytac uk

Bu haber kez okundu.

Derbide ortalık bir anda karıştı

Bucasporlu bir taraftarın uzatma dakikalarında sahaya girmesi ve Karşıyaka tribünlerine doğru gitmesiyle ortalık bir anda karıştı. DHA'nın haberine göre güvenlik güçlerinin müdahalesiyle sahaya giren taraftar etkisiz hale getirilirken, bu defa tribünlerden sahaya koltuk yağdı. Maraton tribününde maçı izleyen sarı-lacivertliler birden sahaya koltuk yağdırmaya başladı. Çevik kuvvetin sert müdahalesiyle karşılaşan taraftarlar çıkış kapısına doğru koşturdu. Polise yabancı maddeler yağdıran taraftarlardan bazıları yine sahaya girmeye çalıştı. Olaylar stat dışında da devam etti. Bucasporlu taraftarlar dışarıdan Karşıyaka taraftarlarının olduğu kale arkası tribününü taşlamaya başladı. Emniyetin müdahalesi ile Bucasporlular Karşıyakalıların olduğu alandan uzaklaştırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.