Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa maç ne zaman gazete maç hangi kanalda maç saat kaçta kktc chp haberleri muharrem ince

Bu haber kez okundu.

Dünya Şampiyonu Kanadalı boksör Türkiye kampını iptal etti

WBC Ağır Sıklet Dünya Şampiyonu Kanadalı boksör Bermane Stiverne, ABD Konsolosluğu’nun “3 hafta için Türkiye’ye seyahatleri uygun görmüyoruz” uyarısı üzerine Türkiye kampını iptal etti.

Stiverne, daha önce Muhammed Ali, Mike Tyson, Lennox Lewis ve Vitali Klitschko’nun taşıdığı bu unvana, 10 Mayıs’ta Meksika asıllı Amerikalı boksör Chris Arreola’yı 6. rauntta nakavt ederek ilk kez sahip olmuştu.

Ocak ayındaki unvan koruma maçı için hazırlıklarının bir bölümünü İstanbul’da yapmak isteyen Stiverne’nin yarın Türkiye’ye gelmesi bekleniyordu.

Son günlerde Türkiye’de yaşanan Kobani eylemlerini, Meksika’da menajeri Don King ile birlikte TV’den izleyen ve ABD Konsolosluğunu arayarak bilgi isteyen Stiverne, konsolosluk yetkililerinin, “Önümüzdeki 3 hafta için Türkiye’ye seyahatleri uygun görmüyoruz. Ülkede bazı illerde sokağa çıkma yasağı bile ilan edildi. Bizi dikkate almanızı tavsiye ederiz” şeklindeki uyarısı üzerine İstanbul kampını iptal etme kararı aldı. Stiverne yaptığı açıklamada, “Şimdilik gelemedim, ancak yakın zamanda mutlaka Türkiye’de olacağım. Orada yakın arkadaşlarım var. Hayranlarımdan özür diliyoruz” ifadesini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.