Öne Çıkanlar İngilterede sigara İngiliz Ligi Erdoğan Sıcak öldü Mehmet Mimoğlu Koray Avcı kktc ingiltere sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara

Bu haber kez okundu.

Emre Mor transferi için Fenerbahçe'den flaş hamle

Fenerbahçe Kulübü Baskanı Aziz Yıldırım'ın Emre Mor'un menajeri ile görüşme yaptığı öğrenildi.Emre Mor'un kiralık transferi için menajer Muzzi Özcan ile son görüşmeleri yapan başkan Aziz Yıldırım'ın Dortmund'dan gelecek karardan sonra resmi adımları atmak için bir kez daha hamle yapacağı ifade edildi.

Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray ve Beşiktaş ile görüşme halinde olan Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan'ın şu ana kadar başkanlar nezdinde ilk kez Aziz Yıldırım ile bir araya gelmesi "Emre Mor'un Fenerbahçe'ye yakın olduğu" şeklinde yorumlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.