Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

En çok taraftar çeken takım "Galatasaray"

Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunda ilk 10 haftasında tribünlere maç başına gelen seyirci ortalaması 10 binin altında kalırken Galatasaray, tribünlere en çok taraftar çeken takım oldu. Sarı-kırmızılılar, bu sezon Türk Telekom Arena'da maç başına ortalama 33 bin taraftar önünde oynayarak, en yüksek taraftar ortalamasına sahip takım olarak dikkati çekti. Seyircisiz oynadığı Kardemir Karabükspor karşılaşmasının ortalamaya dahil edilmediği Galatasaray'ı, yeni stadı Vodafone Arena'da maçlarını oynayan Beşiktaş takip etti. Siyah-beyazlılar, Vodafone Arena'da ortalama 30 bin taraftar ile ikinci sırada yer aldı. 

REKOR G.SARAY-TRABZON DERBİSİNDE

Lig'de bu sezon en fazla seyirci önünde oynanan karşılaşma 8. Haftadaki Galatasaray- Trabzonspor derbisi oldu. Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ın, Trabzonspor'a 1-0 mağlup olduğu mücadeleyi 42 bin 748 taraftar izledi. Süper Lig'deki en fazla taraftar ortalaması da aynı haftada ulaşılan 13 bin 500 kişi oldu.

BU SEZON SÜPER LİG'DE EN FAZLA İZLENEN 5 MAÇ:

Maç.............................................................Seyirci

1- Galatasaray-Trabzonspor...........................42.748

2- Galatasaray-Antalyaspor............................40.930

3- Beşiktaş-Galatasaray................................37.237

4- Beşiktaş-Trabzonspor................................31.501

5- Beşiktaş-Antalyaspor.................................30.313.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.