Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu İbrahim Doğuş

Bu haber kez okundu.

Fatih Terim ile ilgili önemli iddia

Hıncal Uluç, Galatasaray’ın dışında birisinin sarı kırmızılıları yönettiğini ve bu ismin Fatih Terim olduğunu öne sürdü.

İşte Uluç’un o değerlendirmeleri:

“Galatasaray’ın dışında birisi Galatasaray’ı yönetiyor. Kim olabilir? Fatih Terim. Açık!.. Yani bu üç tane taşı önüne koyduğun zaman (Hamza, Abdurrahim Albayrak, Fatih Terim) taşlar yerine oturuyor. Ama böyle değilse eğer bu görüntüyü yaratan adam Hamza’nın kendisi.

Düşün. Şu Chedjou’nun haline bak! Gene Galatasaray’ın yediği 2 golde de Chedjou var. Üçüncüyü de yediriyordu. Chedjou stoper falan değil. Onun için Şansal çok seviyor zaten. Her maçta Galatasaray’ın başına bela olduğu için, her maçtan sonra ‘Chedjou’ diye başlıyor, ‘Chedjou’ diye bitiriyor. Emre Çolak ile Chedjou’lu Galatasaray’a bayılıyor zaten. Semih sakat ve Galatasaray’ın başka stoperi yok.

Ondan sonra devşirme stoper var. Melo sakat. Getirmişler dünya ağırı, yerinden kıpırdayamayan Koray Günter’i. Koray Günter, Galatasaray’ın A2 Takımı’nda zor oynar, direk takımda oynarken bu Hamza Hamzaoğlu Gökhan Zan’ı kadroya çağırmıyor. Bu konudaki eleştirilere de tek kelime cevap vermiyor. Verecek cevabı yok çünkü. Çünkü ben biliyorum Hamza’nın Gökhan’ı alıp oynatmak için içi gidiyor.

Ama Hamza’ya birileri ‘Bunu oynatmayacaksın’ diyor. Kim diyebilir bunu? Abdurrahim Albayrak diyor. Niye? Çünkü konuştu televizyonda ‘Yattığı yerden para alıyor. Bunu hazmedemiyorum’ diyor. Bu Abdurrahim Albayrak lafı değil. Abdurrahim Albayrak’ın kafasını kessen Galatasaray’a hizmet eden biri için kötü bir laf etmez. Ben biliyorum ya! O kadar iyi Galatasaraylıdır, o kadar gözü kara Galatasaraylıdır. Ama Galatasaray’ın 15 tane adamı kadro dışında dururken Galatasaray’ın en ihtiyacı olan stoper mevkiindeki adamla ilgili isim vererek konuşması belli birisi…

Abdurrahim Albayrak’ın en yakın dostu kim? Fatih Terim. Eğer Fatih Terim ‘Hıncal bunu nereden çıkarıyorsun’ derse bunu bana demesin. Gitsin Hamza’ya desin ki ‘Senin yaptığın yanlışları bana mal ediyorlar. Bunun önlemini al.’ Çünkü o lafların hiçbiri Abdurrahim Albayrak’ın lafı değil. Geriye bir ihtimal kalıyor o da Duygun Yarsuvat kendi söyleyemediklerini Abdurrahim Albayrak’a söyletiyor. Duygun’un da o taraklarda bezi yoktur.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.