Öne Çıkanlar londra türkiye londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği Türk İş Dünyası Güç Birliği KKTCyi

Bu haber kez okundu.

Fatih Terim, İngiltere mücadelesinin ardından konuştu

EURO 2016 öncesi ilk hazırlık maçını İngiltere'yle deplasmanda oynayan A Milli Futbol takımımız, sahadan 2-1'lik mağubiyetle ayrıldı. Mücadele sonrası yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kazanamadıkları için üzgün olmasına karşın takımdan mennun olduğunu belirti. Tecrübeli teknik adam maçtaki hakem kararlarını eleştirirken şu ifadeleri kullandı:

"Takımdan memnunum"

İngiltere'yle her yerde oynamak zor ama İngiltere'de oynamak çok daha zor. Umarım bu mağlubiyeti burada bırakırız. Elimize gelen fırsatları değerlendiremeyip böyle kötü goller yememeliyiz. Takımımdan memnunum. Türkiye liginden çıkışları belli. Sakatlığı, maç eksiği bulunan isimler var. Buna karşın zamam zaman %50'ye %50 mücadele sergilediler. Dünyanın en pahalı liginde oynayan futbolcularla Türkiye liginin futbolcuları dişe diş mücadele sergledi. İngiltere'nin gruplarda 3 gol yediğini düşünürsek bulduğumuz pozisyon sayısının önemi daha da artıyor.

"Kazanmayı çok istiyordum"

Bu maçı kazanmayı çok istiyordum. Çünkü bu galibiyetle 13. sıradan ilk 10'a girebilirdik. Umarım gelecek maçlarda alacağımız galibiyetlerle sıralamadaki yerimizi yükselteceğiz. İngiltere'yle böyle bir maç yaptığımız için memnunuz. 12-13 maçtır yenilmeyen bir takımla herkes maç almayabilir. Bizim için çok iyi bir maç oldu.

"Evet görüntüleri hakeme gösterdim"

Bana atılan mesajlar doğru ise makus talihimiz devam ediyor gibi... Hakeme görüntüleri gösterdim. Ne diyecek? Ortada söylenecek fazla bir şey yok. Cenk'in düşürüldüğü pozisyon için ofsayt değil, yediğimiz golden önce korner değil diyenler var. Kısacası maçın sonucuna etki eden kritik kararlar. Bütün bunları göz önüne alınca demek ki bizi sonuç hariç her şeyiyle tatmin eden bir hazırlık maçı olmuş. Niye İngiltere'yi önemsiyorum; grubumuzdaki takımlar aşağı yukarı böyle de o yüzden. Ancak yine de burada kazanamadığımız için özür diliyorum.

"Çok şükür sakatımız yok"

Ben deniz hocayı çok beğeniyorum onu da orada yan hakemleri yanılttı sanırım. Dünyanın her tarafında böyle hakem hataları olabiliyor demek ki. Biz kendisini maç sonrasında da tebrik ettik. Uzun zamandır yenilmeyen bir takımın mağlup olmasını hazmedemeiyorum. Bu maçı ciddi bir şekilde analiz edip bir daha o hataları yapamamaya çalışacağız. Çok şükür bir sakatımız sorunumuz da yok. Keşke kazansaydık. Bu kadar çok fırsat yakaladığımız bir maç hatırlamıyorum. Yasin'i oyuna soktuktan sonra da bir sürü pozisyon yakaladık. Ama son bir şey söyleyeyim İngiltere'de oynamak hiç kolay değil.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.