Öne Çıkanlar İngilterede sigara kktc sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram Müzik dünyasının İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra Türkmenköy FC

Bu haber kez okundu.

Fatih Terim, Türk Telekom Arena'ya geri dönüyor

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde yarın Kazakistan ile Türk Telekom Arena'da karşılaşacak olan Milli Takım'a Galatasaray'dan büyük destek geldi. Ünal Aysal döneminde gerilen Cim-Bom ile Fatih Terim arasında da bu şekilde yumuşama yaşanacak.Kadıköy'de Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Brezilya karşısında alınan yenilgi ve Milli futbolcuların ıslıklanması Kazakistan maçı öncesi keyifleri kaçırmıştı. Galatasaray bu noktada iyi bir ev sahipliği yaparak Milli Takım'a destek verme kararı aldı. Sportif AŞ Başkan Yardımcısı Ali Dürüst'ün, Fatih Terim ve futbolculara destek verilmesi için maça gitme kararı aldığı, ayrıca diğer yöneticilerin de maça giderek "Yanınızdayız" mesajı verecekleri öğrenildi.Sarı-kırmızılıların yetkili isimlerinin milli hassasiyeti, "Galatasaray, Türkiye'dir" sloganını anımsatırken, stada gelecek taraftarların da futbolculara karşı iyi niyetli olmaları arzulanıyor.Dürüst ile Abdurrahim Albayrak, Fatih Terim'le son kazanılan iki şampiyonlukta büyük emek sarfetmiş ve tecrübeli teknik adama en yakın isimler olarak dikkat çekmişlerdi. Ünal Aysal'ın Ali Dürüst ve Albayrak'ı yönetimden çıkarmasından sonra ise Terim'in ayrılık sürecinin startı verilmişti.Türkiye ile Kazakistan arasındaki maç aynı zamanda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim için de ayrı bir anlam ifade ediyor. 24 Eylül 2013'te sarı-kırmızılı takımla yolları ayrılan ve ardından Türkiye'nin başına geçen Terim, son olarak, 13 Eylül 2013'te TT Arena'da oynanan Galatasaray-Medical Park Antalyaspor maçında sarı-kırımızıların başında hoca olarak sahaya çıkmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.