Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri son haber ingiltere Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi uygur londra İngiltere Uygur Trs Aytac

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş maç sonucu

90' Şükrü Saracoğlu tribünlerinden Moussa Sow'a büyük destek var...
90' Derbide mücadele boyunca daha net pozisyonlara giren taraf Beşiktaş olmuştu ama golü bulan 90+1. dakikada Moussa Sow ile Fenerbahçe oldu.
90' Fenerbahçe, Sow ile 1-0 öne geçti. Sol kanattan gelişen atakta Webo'ya atılan uzun ve yüksek topu Webo önce kontrol etti, ardından döndü ve ceza alanı içi sağ çaprazındaki Sow'a ortasını yaptı ve Sow da gelişine çok sert vurup topu sağ köşeden ağlara gönderdi.
90' GOL! Moussa Sow
90' Maçın sonuna 4 dakika ilave edildi.
89' Gelişen Beşiktaş atağında Necip ceza alanına uzun bir pas gönderdi ama savunma araya girdi.
88' Beşiktaş'ta Ramon Motta taç atışını geciktirdiği için sarı kart gördü.
87' Fenerbahçe'de bu kez Mehmet Topal kaleyi uzaktan yoklamak istedi ama vuruşu çok kötüydü ve top farklı şekilde dışarıya gitti.
85' Beşiktaş gole yine çok yaklaştı. Gökhan sol kanattan ceza alanına kadar gidip müsait durumdaki Olcay'a pasını gönderdi. Olcay'ın gelişine vuruşunda top üstten dışarıya gitti.
84' Etkili paslarla rakip ceza alanı ön bölümüne kadar giden Fenerbahçeli oyunculardan topla en son Webo buluştu sağ çaprazdan ceza alanına giren Sow'a pasını verdi ama bu pozisyondan sonuç çıkmadı.
83' Bir başka Beşiktaş atağında Olcay'ın pasında Demba Ba'nın ceza alanı dışından topa gelişine vuruşunda top üstten dışarıya gitti.
82' Fenerbahçe sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Diego'nun ceza alanına ortasında Webo'nun ön direk yakınlarından kafa vuruşunda top yandan dışarıya gitti.
81' Beşiktaş gole çok ama çok yaklaştı. Savunma arkasına sarkan Demba Ba, atılan ara pasında karşı karşıya pozisyonda Volkan'ı geçemedi. Seken topu Oğuzhan boş kaleye göndermek istedi ama top üst ağlarda kaldı.
80' Siyah beyazlılarda Jose Sosa'nın yerine Oğuzhan Özyakup oyunda.
79' Sarı lacivertli ekipte Diego'nun pasında topla buluşan Alper, ceza alanı yakınlarına kadar gidip kaleye oldukça etkili bir şut çekti ama top yandan az farkla dışarıya gitti.
78' Geride kalan bölümde topla oynama oranlarında Fenerbahçe'nin %61'e %39 üstünlüğü bulunuyor.
77' Caner Erkin, kendi yarı alanında topla buluştu ve ardından Gökhan Töre ile Olcay Şahan'ın baskısı altında topu kaybetti. Gökhan hızla ceza alanına girdi ama boş alan bulamayınca köşe gönderi yakınlarına kadar gitti ve ardından top Egemen'den taca çıktı.
76' Fenerbahçe'de Diego, Emre'den aldığı pas sonrasında iki rakibinden sıyrılıp ceza alanına yerden pasını gönderdi ama Beşiktaş savunması topu uzaklaştırdı.
74' Fenerbahçeli taraftarlar son bölümde desteklerini arttırmış durumda...
73' Maç öncesi ısıma hareketleri sırasında Gökhan Gönül sakatlık yaşamış ve ilk 11'den çıkarılmıştı. Maçta ise Raul Meireles, Dirk Kuyt, Tolga Zengin ve Tolgay Arslan sakatlık yaşayıp oyundan çıktılar.
72' Beşiktaş'ta skatlık yaşayan Tolgay Arslan'ın yerine Olcay Şahan oyunda.
71' İki oyuncunun tedavisi yapıldıktan sonra oyuna devam ettiler ama Tolgay yine bir sakatlık yaşadı ve şu an sedyeyle doğrudan soyunma odasına götürülüyor.
70' Bu arada Tolgay Arslan ve Emre Belözoğlu kafa topu mücadelesinde kafa kafaya çarpıştı ve her iki oyuncu da sakatlık geçirdi. Tedaviler sürüyor.
69' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Caner'in ceza alanına ortasında yine Günay çıktı ve topa müdahalesini yaptı.
68' Bir başka Beşiktaş atağında ceza alanı sol çaprazındaki Webo'ya atılan pasta Webo topu alıp dar açıdan vuruşunu yaptı ama Günay topu son anda kornere çeldi.
66' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Caner'in ceza alanına ortasında Egemen'in kafa vuruşunda top yandan dışarıya gitti.
65' Bu kez sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında ceza alanına yapılan ortada kafalardan seken topu sol çaprazda akan Caner, son çizgiye inmeye çalıştı ama savunma topu kornere gönderdi.
64' Gelişen Fenerbahçe atağında rakip ceza alanı ön bölümünde Mehmet Topuz, zor da olsa rakibinden topu kurtarıp kaleye şutunu çekti. Savunmadan seken top sol çaprazdaki Caner'in önünde kalmak üzereyken savunmanın uzaklaştırmaya çalıştığı top Caner'e çarpıp üst ağlarda kaldı.
63' Siyah beyazlılar çok önemli iki kontra atak fırsatından yararlanamadı. Önce Gökhan ve ardından Atiba, rakip savunmaya takılarak bu pozisyonlardan yararlanamayan isimler oldu.
62' Bu arada ilk yarıda seyirciyle arasında gerginlik yaşayan ve ikinci yarı başlamadan çıkan Emmanuel Emenike, Şükrü Saracoğlu Stadı'nı terk etti.
61' Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sosa'nın ceza alanına ortasında ön direk yakınlarında Ersan ve Volkan topa hamle yaptı ve kafa vuruşunda top yandan dışarıya gitti.
60' Beşiktaş gole yineçok yaklaştı. Sol kanattan ceza alanına yapılan ortada savunmanın karşıladığı top sonrası ceza alanı ön bölümünde topla buluşan Sosa'nın ceza alanına indirdiği topa Demba Ba hareketlendi ama son anda Volkan topu kornere çeldi.
59' Pozisyona itiraz eden Veli Kavlak, sarı kart gördü.
58' Sarı lacivertli ekipte Emre, orta alanda Veli ve Atiba'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
56' Fenerbahçe çoK etkili geldi. Alper çalımlarla ceza yayına kadar geldi ve plase vuruşunu yaptı ama top üstten dışarıya gitti.
55' Siyah beyazlılarda Jose Sosa bir sakatlık geçirdi ama oyuna devam edebilecek.
54' Beşiktaş çok etkili geldi. Sol kanattan ceza alanı ön bölümüne gönderilen topu Volkan uzaklaştırmak istedi ama bunda başarılı olamadı. Ardından topu alan Gökhan'ın uzak mesafeden şut denemesinde Caner'den seken topu Volkan kontrol etti.
53' Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Caner'in ceza alanına sert ortasında savunmaya yardıma gelen Atiba topu uzaklaştırdı.
52' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Caner'in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı ve top kornere gitti.
51' Fenerbahçe'nin oyuncu değişikliği hakkı da kalmadı. Meirelesi Emenike ve Kuyt oyundan çıkarken Diego, Sow ve Webo oyunda.
50' Beşiktaş gole çok yaklaştı. Sol kanatta topla buluşan Demba Ba kale sahasındaki Sosa'ya "al da at" dercesine bir pas verdi ama son anda Caner araya girip topu taca gönderdi.
49' Sakatlık yaşayan Dirk Kuyt'ın yerine Diego oyunda.
48' Kuyt oyuna devam edemeyecek.
47' İkinci yarının hemen başında Fenerbahçe'de Dirk Kuyt bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor.
46' Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike oyundan çıkarken Pierre Webo ikinci yarıda oyunda.
46' Mücadelenin ikinci yarısı Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başladı...
Oldukça gergin geçen derbinin ilk yarısı 0-0 sona erdi.
İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.
45' Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Caner'in ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.

45' Yine sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Emenike, rakibiyle birlikte son çizgiye kadar indi ve takımına korner kazandırdı.
45' Kullanılan serbest vuruşta Emre'nin ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı. Ardından ceza alanına bir orta daha yapıldı ama Sow'dan önce kaleci Günay topun sahibi oldu.
45' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Caner'in ceza alanına ortasında Beşiktaş savunması Emenike'den önce topu uzaklaştırdı. Ardından yine Caner, topla sol kanatta buluştu ve Serdar'dan sıyrılıp ceza alanına girmek isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
45' Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Alper'in pasında topla buluşan Kuyt'ın ceza alanına ortalamak istediği top savunmaya çarpıp taca çıktı.
45' İlk yarının sonuna 6 dakika ilave edildi.
44' Tolga Zengin, göz yaşlarıyla oyunu terk ediyor. Günay Güvenç oyunda.
43' Beşiktaş'ta Günay Güvenç hazırlık yapıyor. Birazdan kaleci değişikliği olacak.
42' Kaçan goller, pozisyonlar, sakatlıklar, yaşanan gerginlikler... Şükrü Saracoğlu Stadı'nda inanılmaz bir ilk yarı...
41' Siyah beyazlı ekipte bu kez de Tolga Zengin bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor.
40' Fenerbahçe net pozisyondan yararlanamadı. Emenike'nin ara pasında sol çaprazda kaleci Tolga ile karşı karşıya kalan Mehmet Topal, vuruşunda Tolga'yı geçemedi.
38' Beşiktaş'ta Ersan Gülüm bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor.
37' Bir başka Beşiktaş atağında Tolgay, Sosa'dan aldığı pasla ceza alanına doğru hareketlenip Demba Ba'yı ceza alanına hareketlendirdi ama kaleci Volkan topun sahibi oldu.
36' Beşiktaş savunmasında topla buluşan Motta'nın en uç noktada bulunan Demba Ba'ya uzun pasında Egemen topu karşıladı.
35' Fenerbahçe'de Raul Meireles oyundan çıkarken Moussa Sow oyunda.
34' Oyun alanı şu an sakinleşmiş durumda...
33' Bu kez de Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic ve Emre Belözoğlu arasında gerginlik yaşanmaya başladı. Saha içi karıştı...
32' Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yedek kulübesinde bekleyen Moussa Sow lehine tezahürat yapılıyor.
31' Emmanuel Emenike, gelen tepkiler üzerine formasını bir anda çıkarttı ve oyundan çıktı. Ardından İsmail Kartal, Emenike'yi yeniden oyun alanına gönderdi.
30' Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Emenike'ye olan tepkiler devam ediyor. Emenike kenar yönetimine oyundan çıkmak istediğini belirtti.
29' Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Caner'in ceza alanına ortasında kaleci Tolga çıkıp topu yumruklayarak uzaklaştırdı.
28' Etkili gelişen Fenerbahçe atağında Alper, Caner ile ver-kaç yapıp ceza alanı yakınlarında topla buluştu ama ortasında savunma topu kornere gönderdi.
27' Siyah beyazlılar bu kez sol kanattan geldi. Etkili paslar sonucu topla buluşan Sosa'nın ceza alanına etkili ortasında Egemen topu uzaklaştıran isim oldu.
25' Bu kez Beşiktaş etkili geldi. Sağ kanattan gelişen atakta Sosa'nın pasında topla buluşan Gökhan Töre, ceza alanına yerden ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
24' Oyunun son bölümü müthiş tempoya sahne oldu. Fenerbahçe, Beşiktaş kalesinde yakaladığı net fırsatlardan yararlanamadı.
23' Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada kaleci Tolga çıktı ve topu yumruklayarak uzaklaştırdı.
22' Sarı lacivertliler tempoyu yükseltmeye başladı. Gelişen atakta Meireles, rakip yarı alanın ortalarında hafif sağ çaprazda rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
21' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Beşiktaş savunması topu uzaklaştırdı.
20' Fenerbahçe yine etkili geldi. Ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Kuyt'ın kaleye sert şutunda top Ersan'a çarptı ve kornere gitti.
19' Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan taraftarlar, Emenike'ye kaçan golün ardından yoğun tepki gösterdi...
19' Beşiktaş savunmasının arkasına koşu yapan Emenike, son adam olan Necip'in büyük hatasıyla topu aldı ve karşı karşıya pozisyonda topu üstten dışarıya gönderdi.
18' Etkili gelişen Fenerbahçe atağında Alper bir anda hızla ceza alanı ön bölümüne kadar gidip sağ çaprazdan ceza alanına giren Kuyt'a verdi. Kuyt'ın yerden sert ortasında Alper topu kaleye atmak isterken topu uzaklaştırdı.
17' Sarı lacivertliler, oyunun son bölümünde rakip yarı alana yerleşmiş durumda ama Beşiktaş takım olarak alanları çok iyi kapattı ve Fenerbahçe pozisyon üretebilmiş değil.
16' Gelişen Beşiktaş atağında sağ kanatta topla buluşan Serdar'ın son çizgi yakınlarından ceza alanına ortasında top kaleci Volkan'da kaldı.
15' Beşiktaş'ta Veli Kavlak, orta alanda gerçekleşen bir ikili mücadele sonrasında sakatlık geçirdi ama oyuna devam edecek.
13' Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Sosa'nın Gökhan Töre'ye pasında Gökhan, sol çaprazdan ceza alanına girdi ama ofsayt bayrağı kalktı.
12' Bir başka Fenerbahçe atağında Emre, bu kez sol kanattan ceza alanına ortasını yaptı ama yine Beşiktaş savunması topu uzaklaştırdı.
11' Fenerbahçe karşı atağında rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Emre, sağ çaprazdan ceza alanına giren Kuyt'a pasında araya Motta girdi.
10' Gelişen Beşiktaş atağında ceza alanı dışında topla buluşan Sosa, ceza alanına yeden gönderdiği topa kimse hareketlenmeyince kendi hareketlendi ama Volkan kalesini zamanında terk edip topun sahibi oldu.
9' Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Caner'in ceza alanına ortasında kafalardan seken topu kaleci Tolga kontrol etti.
8' Etkili gelişen Fenerbahçe atağında Meireles'in sağ kanattan ceza alanına ortasında savunmadan seken top kornere gitti.
7' Siyah beyazlılar, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Sosa'nın ceza alanına ortasında yerden sekip boşta kalan topu savunma zor da olsa uzaklaştırdı.
6' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Meireles'in ortasında savunma topu karşıladı. Ardından topu sol kanatta kontrol eden Alves'in ortasında herkesi aşan top oyun alanını terk etti.
5' Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Mehmet'in ceza alanına ortasında Emenike'den önce son anda savunma topu kornere gönderdi.
4' Bu kez sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Gökhan'ın ceza alanına sert ortasında yine savunma topu karşıladı.
3' Bu kez gelişen Beşiktaş atağında Demba Ba'nın, rakip ceza alanı sol yan çizgisinden yerden pasında son anda savunma topa ayak koydu.
2' Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Meireles, son çizgiye kadar inip ceza alanına ortasını yaptı ama top dışarıya çıktı.
1' Düdük çaldı ve dev mücadele Beşiktaşlı oyuncuların vuruşuyla başlad

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.