Öne Çıkanlar ingiltere Djokovic Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde Metin Yılmaz

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda oynanacak

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Pierre Webo
Beşiktaş: Cenk Gönen, Ramon Motta, Ersan Adem Gülüm, Necip Uysal, Daniel Opare, Veli Kavlak, Atiba, Tolgay Arslan, Olcay Şahan, Gökhan Töre, Demba Ba

Süper Lig’in 24. haftasında oynanan maçlarda Beşiktaş, Kayseri Erciyesspor’u 5-1 yenerek liderliği 3 hafta sonra sahasında 2-2 beraber kalan G.Saray’dan devraldı. Fenerbahçe ise Gençlerbirliği’ne yenilerek 3 puan kaybetti ve lider Beşiktaş ile arasındaki puan farkı 4′e çıktı. Şimdi gözler Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi maçına çevrildi.Beşiktaş’ta, Erciyesspor maçında forma giyen Demba Ba, Gökhan Töre, Kerim Frei Koyunlu ve Veli Kavlak ile görev almayan Serdar Kurtuluş ile Tolga Zengin 3′er sarı kartta kalarak gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe maçında oynama şansı yakaladılar.

FENERBAHÇE HAZIRLIKLARI SÜRDÜRDÜ
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü.Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, ısınma bölümünün ardından pas çalışması yapıp, dar alanda çift kale maç oynadıkları belirtildi.Sarı-lacivertli ekipte Egemen Korkmaz ve Emmanuel Emenike'nin idmanın tamamında yer aldıkları, Gökhan Gönül'ün ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü aktarıldı.Öte yandan, Fenerbahçeli yöneticiler Mahmut Uslu, Turhan Şahin, Erhan Türkoğlu, Ünal Uzun, Yalçın Haker, Selim Kosif ve Metin Doğan'ın da idmanı takip ettikleri kaydedildi.Fenerbahçe takımı, yarın akşam gerçekleştireceği antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek.

SAKATLARIN DURUMU
Fenerbahçe Futbol Takımı Doktoru Burak Kunduracıoğlu, kulüp televizyonuna açıklama yaparak, sakatlığı bulunan oyuncuların son durumuyla ilgili bilgi verdi.Gökhan Gönül'ün düz koşular yaptığını anlatan Kunduracıoğlu, "Dizinin arka tarafında ufak tefek ağrıları vardı ve onu özel programa aldık. Düz koşu yapacak. Daha iyi hissediyor. Tahmin ediyorum küçük ağrıları olsa da derbi maçta oynayacaktır. Sıkıntısı olacağını düşünmüyorum. Yarın takımla çalışmalara başlamasını planlıyoruz" dedi.Kunduracıoğlu, Egemen Korkmaz'ın takımla çalışmalara başladığını dile getirirken, "Ağrıları vardı ve ona da özel program dahilinde tedavi yaptık. O da bugün kendisini denedi. Daha iyi hissediyor. Takımla çalışıyor. Bir sıkıntısı olmazsa devam edecek" değerlendirmesinde bulundu.Ayrıca, Hasan Ali Kaldırım'ın 29 gün süren sakatlığı sonrası yeniden takıma katıldığını söyleyen Kunduracıoğlu, Mehmet Topal'ın durumunun da iyi olduğunu sözlerine ekledi.

BEŞİKTAŞ, HAZIRLIKLARA BAŞLADI
UEFA Avrupa Ligi'nin son 16 turunda Belçika'nın Club Brugge takımına elenen Beşiktaş'ta gözler, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 22 Mart Pazar günü Fenerbahçe ile yapılacak derbi maça çevrildi.Siyah-beyazlı takım hazırlıklarına 7 oyuncusundan yoksun başladı. Club Brugge maçındaki sakatlığı nedeniyle MR'ı çekilecek Daniel Opare'nin yanı sıra gribal enfeksiyon geçiren Olcay Şahan ve Ersan Gülüm ile sakatlıkları henüz tam olarak geçmediği için bireysel çalışan İsmail Köybaşı, Alexander Milosevic ve Serdar Kurtuluş antrenmana katılmadı. Kaleci Cenk Gönen ise takımdan ayrı salonda çalıştı.Sakatlığı geçen Jose Sosa ise derbi öncesi takım çalışmasında yer aldı.

MAÇ BİLGİLERİ
22 Mart 2015 Pazar
Maç: Fenerbahçe Beşiktaş
Saat: 20.00
Stat: Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı
Hakem: Fırat Aydınus
Yayın: LİG TV

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.