Öne Çıkanlar ingiltere Londra IOD Yöneticiler cemal kaşıkçı kktc 24 haziran seçimleri Ambargoed Emeklilik maç saat kaçta son haber türkiye

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe'de oynayan Kuyt transfer oldu

Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt, eski takımı Feyenoord ile bir yıllık anlaşma yaptığını duyurdu. Ülkesinde De Telegraaf gazetesine bir açıklamada bulunan 34 yaşındaki futbolcu, “Bir gün buraya dönmek hep kafamda vardı. Şimdilik Feyenoord ile bir yıllık sözleşme yaptım, ancak hedefim burada beş yıl forma giymek. Amacım Feyenoord’u kariyerimin son bölümünde daha ileriye taşımak” ifadesini kullandı. Dirk Kuyt , 2003-06 yılları arasında formasını giydiği Feyenoord’ta 122 maçta 83 gol kaydetmişti. Deneyimli oyuncu ardından altı sezon İngiltere Premier Ligi ekibi Liverpool’da 286 karşılaşmada 71 gol attı. Kuyt, 2012’de 1 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olduğu Fenerbahçe’de ise 118 maçta 35 gol attı.

Feyenoord da resmen duyurdu

Rotterdam ekibi, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla Dirk Kuyt ile 1 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.