Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa kktc muharrem ince maç ne zaman Samsunspor koronavirüs gazete cemal kaşıkçı

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe'de sakatlık şoku yaşanıyor

Fenerbahçe'de derbi öncesi sakatlık şoku yaşanıyor. Süper Lig'in 24. haftasında Gençlerbirliği'ne konuk olan Fenerbahçe'de Egemen Korkmaz'ın maça ilk 11'de başlaması şaşkınlık yarattı. Nitekim önceki gün yapılan idmanda sakatlanan tecrübeli futbolcunun, Gençlerbirliği maçında forma giyme olasılığının düşük olduğu biliniyordu.Maç öncesi son kontrolde kıkırdakta bir sorun olmadığı tespit edilen Egemen Korkmaz, bu gelişmenin ardından oynamak istedi. Zorlu maça ilk 11'de başlayan sarı-lacivertli oyuncu, 37. dakikada 1-0 yenik duruma düşmelerinin ardından teknik heyete 'değişiklik' işareti yaptı. Bunun ardından 42. dakikada Egemen'in yerine Bekir İrtegün oyuna dahil oldu.Egemen Korkmaz'ın son durumu henüz netlik kazanmazken, 22 Mart Pazar günü oynanacak Beşiktaş derbisinde oynayıp oynayamayacağı da önümüzdeki günlerde belli olacak.

MEHMET TOPAL ZOR YÜRÜDÜ

Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Topal'ın, Gençlerbirliği maçına sol dizindeki sakatlığı nedeniyle iğne ile çıktığı öğrenildi. Karşılaşmanın ardından yine ağrısı olan tecrübeli futbolcunun zor yürüdüğü gözlendi. Sol diz iç yan bağlarında kanaması olan Topal'ın durumu, bugün çekilecek MR'ının ardından belli olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.