Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe Feyenoord maçı canlı yayın bilgileri

21 Temmuz Cumartesi günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak müsabaka saat 21.00’de başlayacak ve D-Smart 77. kanaldan ekranlara gelecek.
Cocu'dan açıklama
Phillip Cocu, Feyenoord maçıyla birlikte ilk kez taraftarın önüne çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor. Hollandalı teknik adam, “İlk kez muhteşem taraftarımızla buluşacağız. Hepimiz için güzel bir gün olacak. Ben de oyuncularım da sezon boyunca taraftarlarımızı mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız. Onların da her zaman bizim arkamızda olacaklarına eminim” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.