Öne Çıkanlar İngilterede sigara kktc sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra Türkmenköy FC KKTCde Türkmenköy Uzayın şairi

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe Galatasaray maçı canlı yayın bilgileri

Dev derbi için nefesler tutuldu. Ezeli rakip Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta oynanacak. FB GS derbi detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Bu dev Feneerbahçe Galatasaray mücadelesini yönetecek hakem Cüneyt Çakır olu. Derbide kazanan kim olacak, tahminler ne yönde? Spor Toto Süper Lig'de heyecan dorukta! Ligin 23. Haftasında Fenerbahçe Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak.(FB GS maçı ne zaman) İşte derbi hakkında her şey.Süper Lig'in 23. haftasında dev derbinin biletleri satışa çıktığı anda tükendi. Galatasaray, Kadıköy'de 16 yıldır kazanamıyor. İşte dev derbi hakkında bilgiler.


KAYBEDEN BÜYÜK YARA ALACAK
Galatasaray, Süper Lig'de 51 puanla liderlik koltuğunda otururken, Fenerbahçe 47 puanla 3. Sırada yer alıyor. Ligde; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın çekişmeli şampiyonluk mücadelesi büyük bir heyecanla devam ediyor. Fenerbahçe Galatasaray derbisinin kaybedeni, ligin bitimine 12 hafta kala şampiyonluk yarışında ağır yara alacak. FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇININ KADROLARI BELLİ OLDU MU?


Dev derbinin muhtemel 11'leri şu şekilde:
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Alves, Egemen, Caner, Meireles, M. Topal, Sow, Emre, Kuyt, Webo
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Tarık, Bruma, Selçuk, Sneijder, Ceyhun, Burak, Hamit


FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?
Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maç, 19.00'da başlayacak. Maç LİG TV ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Maçı ise Cüneyt Çakır yönetecek.


FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A 'GEÇMİŞ OLSUN' JESTİ
Geçtiğimiz hafta üniversitede ders verirken bir anda rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın durumu iyiye gidiyor. Ezeli rakip Fenerbahçe, derbiye 'geçmiş olsun' pankartıyla çıkacak.
Fenerbahçe Galatasaray derbisine az bir süre kala iki takımın hocası da oldukça iddialı konuşuyor. Fenerbahçe'nin teknik patronu İsmail Kartal, sarı kırmızılı ekibin ayaklarının titreyeceğini söylüyor. İşte Kartal'ın iddialı açıklamaları:


“GÜLEN TARAF BİZ OLACAĞIZ”
“Taraftarımızı da arkamıza alarak Galatasaray'ın ayaklarını titreteceğiz. Galatasaray'ı yenerek, şampiyonluk iddiamızı daha da güçlendirmek istiyoruz. Hem saha hem de taraftarımızın desteğiyle gülen taraf biz olacağız.”


“BERABERLİĞE DEĞİL KAZANMAYA GİDİYORUZ”
Kartal'ın iddialı sözlerinin yanı sıra Galatasaray'ın hocası Hamza Hamzaoğlu da iddialı açıklamalarda bulundu. Hamzaoğlu, “Berbaerlikle yetineceğimize dair algı oluşturmaya çalışıyorlar. Kadıköy'e 4 puanlık avantajımızla çıkacağız. Kadıköy'e Fenerbahçe'yi yenmeye gidiyoruz” dedi.Galatasaray, Şükrü Saracoğlu'nda tam 16 yıldır galip gelemiyor. En son 1999 yılında sarı kırmızılı ekip Kadıköy'de galip gelmişti.Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Peki Fenerbahçe – Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...Süper Lig'de zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Fenerbahçe ve Galatasaray, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek. 8 Şubat Pazar günü saat 19.00'da oynanacak Fenerbahçe – Galatasaray maçı Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak.


FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİSİNİ CÜNEYT ÇAKIR YÖNETECEK
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında, 8 Mart Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini hakem Cüneyt Çakır yönetecek.Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamada, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak derbide Cüneyt Çakır'ın düdük çalacağı belirtildi.Maçta Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. Derbide dördüncü hakemliği Özgüç Türkalp, ilave yardımcı hakemlikleri ise Süleyman Abay ile Hakan Ceylan üstlenecek.


720 MİLYON LİRALIK DERBİ
Fenerbahçe, Pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek. Dev derbi öncesi takımların toplam değerleri ise 720 milyon lirayı buluyor. Spor Toto Süper Lig'in 23. haftası dev derbi mücadelesine sahne olacak. 51 puanla lider konumda bulunan Galatasaray, 47 puanla 3. sırada yer alan Fenerbahçe'ye konuk olacak. Pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşmayı FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.Dev mücadele öncesi takımların toplam piyasa değerleri 251 milyon Euro'yu (720 milyon TL) buluyor. Galatasaray, 135 milyon Euro'luk değeri ile ligin en pahalı takımı konumunda bulunurken, bu kategoride ikinci sırada yer alan sarı-lacivertli ekibin değeri ise 115 milyon Euro. Lider Galatasaray'ın ve aynı zamanda liginde en pahalı ismi 17 milyon Euro'luk değeri ile kaleci Muslera olurken, konuk ekip Fenerbahçe'de ise Senegalli golcü Sow, 14 milyon Euro ile takımının en pahalı ismi.


GOL SİLAHLARI BURAK YILMAZ VE SOW
Derbi mücadelesi öncesi Galatasaray'ın yıldızı Burak Yılmaz ve Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, takımlarının gol silahı olacak. Ligde çıktığı 19 maçta 13 gol, 3 asistlik performans sergileyen Burak, toplam 11 karşılaşmada gol sevinci yaşadı. Sarı-kırmızılılar, bu karşılaşmalarda puan kaybı yaşamadı.Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki Senegalli golcüsü Moussa Sow ise, ligde 21 mücadelede forma giyerken, 8 gol atıp, 3 golünde hazırlayıcısı oldu. Yıldız isim, 6 farklı karşılaşmada rakip fileleri havalandırmayı başarırken, sarı-lacivertliler Sow'un gol sevinci yaşadığı yalnızca Eskişehirspor karşılaşmasında puan kaybı yaşadı.


BİLETLER BİTTİ
Spor Toto Süper Lig'de 8 Mart Pazar günü Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yapılacak derbi için "www.passo.com.tr" internet sitesi üzerinden satışa çıkarılan biletler tükendi.Karşılaşmaya büyük ilgi gösteren sarı-lacivertli taraftarlar, Passolig'in web sitesinden satışa sunulan biletleri maça iki gün kala bitirdi.Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kombine merkezinde, sadece divan kurulu ve kongre üyeleriyle, temsilci üyelere ayrılan okul tarafındaki kale arkası tribün için bilet satışının sürdüğü öğrenildi. FIBA Kadınlar Euroleague çeyrek final ikinci maçında Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe'yi 59-57 mağlup ederek, seride durumu 1-1'e getirdi.
Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan maçın ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Odeabank Baş Antrenörü Ekrem Memnun, "Bugün burada, oradaki maçın sonunda yaptığımız basit hataları yapmadık. Devam ettiğimiz için mutluyum" ifadelerini kullandı.Ekrem Memnun, "Konsantre olup çok akıllı oynadık. Son 2-3 dakika müthiş müdafaa yaptık. Hücumda da çok akıllı oynadık. Biraz dramatik oldu sonu daha kolay olabilirdi. Gün geçtikçe gelişen bir takımız. Bugün sakat olup oynayamayan oyuncularım vardı. Son maça Kadıköy'de kazanmak için var gücümüzle devam edeceğiz" şeklinde konuştu.Galatasaray Odeabank oyuncularından Ayşegül Günay, "Kazandığımız için mutluyum. Galibiyete ihtiyacımız vardı. İlk maçta son anda kaybettik. Bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Üçüncü maça taşıdık. Orada da galibiyetle çıkıp Final Four'a kalmak istiyoruz'' dedi.Fenerbahçe Başantrenörü Jacek Winnicki ise mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamasında, "Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Buradan çıkmak için ikinci bir galibiyete ihtiyacımız var. Şimdi kesinlikle taraftarımız arkamızdayken üçüncü maçı kazanmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.


Fenerbahçe, 8 Mart Pazar günü Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 17:00'da başladı ve 1 saat 25 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Dar alanda yapılan çift kale maçla antrenman tamamlandı. Alper Potuk ve Hasan Ali Kaldırım, takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.Bu arada antrenmanı, Başkan Aziz Yıldırım, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, asbaşkanlardan Tahir Perek, Ömer Temelli, İlhan Ekşioğlu, Deniz Tolga Aytöre, Hakan Dinçay, Ünal Uzun ve yönetim kurulu üyelerinden Yalçın Haker de izleyerek, derbi maç öncesi futbolculara destek verdi.Fenerbahçe, Galatasaray maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray, Fenerbahçe, Bursaspor ve Mersin İdmanyurdu kulüpleri ile Bursasporlu futbolcu Volkan Şen'i Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.


TFF Hukuk Müşavirliği tarafından PFDK'ya yapılan sevk raporları şöyle:
1- GALATASARAY A.Ş. Kulübü'nün 03.03.2015 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - MANİSASPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
2- BURSASPOR Kulübü'nün 04.03.2015 tarihinde oynanan BURSASPOR - GENÇLERBİRLİĞİ Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
BURSASPOR Kulübü futbolcusu VOLKAN ŞEN'in aynı müsabakadaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 43. maddesi uyarınca 05.03.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
3- MERSİN İDMANYURDUSPOR Kulübü'nün 04.03.2015 tarihinde oynanan MERSİN İDMANYURDUSPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca ve "talimatlara aykırı hareket" nedeniyle 2014-2015 Sezonu Süper Lig Müsabakaları Statüsü m. 8/13 ile Futbol Disiplin Talimatının 46. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
4- FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 04.03.2015 tarihinde oynanan MERSİN İDMANYURDUSPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.