Öne Çıkanlar İngilterede sigara kktc sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram Müzik dünyasının İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra Türkmenköy FC

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman ve saat kaçta oynanacak

İstanbul Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü binasında Vali Yardımcısı Aziz Mercan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Fenerbahçe Kulübü'nün yönetim kurulu üyeleri Deniz Tolga Aytöre ve Yalçın Haker ile stat müdürü Ayhan Bak, Galatasaray Kulübü'nün yönetim kurulu üyesi İsmail Sarıkaya ve stat işletme direktörü Mustafa Turgun katıldı. İki kulüp arasındaki anlaşma gereği konuk Galatasaray taraftarlarının alınmayacağı derbi maçta, bin 50 özel güvenlik, bin 850 de polis olmak üzere toplam 2 bin 900 güvenlik personelinin görev yapacağı açıklandı.Toplantıda, 7 Nisan tarihine kadar İstanbul'da oynanacak diğer maçlar da görüşüldü. Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 22 Mart Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde ise bin 50 özel güvenlik, bin 550 de polis olmak üzere toplam 2 bin 600 güvenlik personelinin görev yapacağı bildirildi.

Fenerbahçe - Galatasaray Mücadelesi 8 Mart Pazar akşamı saat 19.00 'da Lig Tv ekranlarından naklen yayınlanacaktır.

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı Süper Lig 23. haftada oynanacak. Fenerbahçe ve Galatasaray kıyasıya liderlik mücadelesi verirken, Beşiktaş'ta iki güçlü rakibinin ensesinde takibini sürdürüyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Lig'de çıktığı 115 karşılaşmada, Fenerbahçe'nin 47 galibiyeti bulunuyor. mücadelelerin 35'i beraberlik ile sonuçlanırken, Galatasaray 33 kez galip gelmiş. Fenerbahçe bu maçlarda 149 kez rakip fileleri havalandırırken, Galatasaray 115 golle karşılık vermiş.Türkiye Kupası maçlarında ise toplam 25 karşılaşma oynanmış. Fenerbahçe bu maçlarda 4 galibiyet elde ederken, Galatasaray'ın 13 galibiyeti bulunuyor. karşılaşmaların 8'i berabere bitmiş. Fenerbahçe Türkiye Kupası maçlarında 28 gol atarken, Galatasaray 41 golle karşılık rakip fileleri havalandırmış.Türkiye Süper Kupası'nda 6 kez karşılaşan Galatasaray ve Fenerbahçe bu şampiyonada hiç berabere kalmamış. Bu karşılaşmalarda iki takımında 3'er galibiyeti bulunuyor.

Derbide hasılat tavan yapacak, futbolcuar prim zengini olacak
Bu sezon derbilere özel prim uygulamayan Fenerbahçe Yönetimi, hafta sonu oynanacak Galatasaray maçı için kesenin ağzını açtı.Edinilen bilgiye göre kritik maç öncesi her kozu kullanmak isteyen Sarı-Lacivertli Yönetim farklı bir uygulama yapacak ve derbi için oyunculara özel prim verecek.

YÖNETİMDEN DERBİYE ÖZEL PRİM
şampiyonluk yarışı açısından Galatasaray ile sezonun en önemli maçına çıkacak Fenerbahçe’de yönetim, motivasyonun daha da artması için futbolculara dev bir prim vaat eetmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe derbiden galip ayrılırsa futbolcuların hesaplarına 50’şer bin dolar yatırılması planlanıyor.

DERBİDE GİŞE PARA BASACAK, HASILAT 5 MİLYON TL’Yİ BULACAK
Bu sezon tribünleri dolduramayan Fenerbahçe, Galatasaray derbisinde kapalı gişe oynayacak.

Bu sezon ilk kez 40 bin seyirci seviyesine Trabzonspor maçında çıkan sarı-lacivertliler, Galatasaray maçı için yaklaşık 30 bin bileti satışa çıkardı. 22 bin civarındaki konbineler hariç, 30 bin biletten gelecek hasılat yaklaşık 4 milyon TL olacak. Fenerium mağazalarında maç günü yapılacak satışlardan da yüksek gelir bekleniyor. Toplam hasılatın 4.5-5 milyon TL arasında olması bekleniyor.

Galatasaray - Fenerbahçe maçı muhtemel 11’ler

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Alves, Egemen, Caner, Meireles, M. Topal, Sow, Emre, Kuyt, Webo

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Tarık, Bruma, Selçuk, Melo, Ceyhun, Burak, Hamit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.