Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu İbrahim Doğuş Bozcader londra yönetim kurulu

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe kafilesi Diyarbakır'da böyle karşılandı

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ikinci haftasında deplasmanda oynayacağı Amed Sportif Faaliyetler maç için özel uçakla Diyarbakır'a geldi. Takım için kentte geniş güvenlik önlemleri alındı.Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda bugün Amed Sportif Faaliyetlerle yapacağı karşılaşma için İstanbul'dan özel uçakla kente gelen Fenerbahçe, Diyarbakır Havalimanı'nda Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün yöneticileri ile bir grup taraftar tarafından çiçeklerle karşılandı. Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'nun da yer aldığı sarı-lacivertli kafile, daha sonra zırhlı polis araçları ve yoğun güvenlik önlemleri altında dinlenmek üzere otele geçti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.