Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe-Manchester United maçı muhtemel 11'leri

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. maçında bu akşam İngiltere'nin Manchester United takımını konuk edecek.

Ülker Stadı'nda yapılacak maç, saat 21.00'de başlayacak. Müsabaka, TRT 1'den yayınlanacak.UEFA Avrupa Ligi'nde gruptaki ilk maçında deplasmanda Ukrayna temsilcisi Zorya ile 1-1 berabere kalan sarı-lacivertli ekip, ikinci haftada sahasında Hollanda'nın Feyenoord takımını 1-0 mağlup etti.

Fenerbahçe, gruptaki 3. maçında deplasmanda İngiltere'nin Manchester United takımına konuk oldu. Old Trafford'daki mücadeleden 4-1 mağlup ayrılan Fenerbahçe, lider gittiği İngiltere'den grup üçüncüsü olarak döndü.

İlk 3 haftayı 4 puanla tamamlayan sarı-lacivertli ekip, sahasında konuk edeceği rakibini yenerek, gruptaki iddiasını sürdürmek istiyor.

Sırp hakem yönetecek

Fenerbahçe-Manchester United mücadelesinde Sırbistan Futbol Federasyonundan hakem Milorad Mazic görev yapacak.

Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic üstlenecek. Nemanja Petrovic'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Danilo Grujic ve Nenad Djokic olacak.

Muhtemel ilk 11

Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat, son oynanan Kardemir Karabükspor maçının ilk 11'inde çok değişiklik yapması beklenmiyor.

Kardemir Karabükspor maçında ilk 11'de yer alan Aatif Chahechouhe, ismi UEFA'ya bildirilen listede olmadığı için Manchester United maçında forma giyemeyecek. Hollandalı çalıştırıcının, Faslı futbolcunun yerine, Roman Neustaedter'e ilk 11'de yer vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe'nin Manchester United maçı muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, De Souza, Neustaedter, Volkan Şen, Lens, Van Persie.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.