Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa maç hangi kanalda kktc türkiye maç ne zaman koronavirüs gazete londra turk

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe- Manchester United maçı saat kaçta ve hangi kanalda oynanacak

Fenerbahçe- Manchester United, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. maçında karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Avrupa Liginde, geçtiğimiz hafta 4-1 yenildiği maçın rövanşını almak istiyor.

Manchester United-Fenerbahçe karşılaşması, 3 Kasım Perşembe günü saat 21.00’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak.

Karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

HAKEM DEĞİŞTİ

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. hafta maçında mücadele edecek olan Fenerbahçe ile Manchester United karşılaşmanın hakemleri UEFA tarafından değiştirildi.

 Maçı, Alman Manuel Grafe yerine, Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic yönetecek. UEFA'dan yapılan açıklamaya göre saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı, Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe'nin yerine Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic yönetecek.

Maçta Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Nemanja Petrovic'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Danilo Grujić ve Nenad Djokic olacak. Mazic, Beşiktaş'ın bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Portekiz deplasmanında Benfica ile 1-1 berabere kaldığı maçta düdük çalmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.