Öne Çıkanlar Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları The Old Church Yasmine Dar londra Azerbaycanın Bağımsızlık Günü Girne Üniversitesi Edmonton Rovers Leyla Aydemir ingiltere cocuk İngiltere 23 nisan

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe Mersin İdmanyurdu maçı canlı yayın bilgileri

Mersin Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Zorlu randevuyu Lig TV naklen yayınlanacak.Dilerseniz bu zorlu mücadeleyi hem mobil telefonlarınızdan hem de bilgisayarlarınızdan Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla anbean takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE GALİBİYET İSTİYOR
Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Fenerbahçe, rakip sahada galibiyeti hedefliyor.Kadıköy'de 31. hafta maçında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara alan sarı-lacivertliler, 3 puan geriden takip ettiği zirveden daha fazla uzaklaşmak istemiyor.Sakatlık sorunları nedeniyle ligde bir önceki maçta forma giyemeyen, son iki antrenmanda da takımdan ayrı çalışan Emre Belözoğlu ve Emmanuel Emenike'nin durumları bugünkü antrenmandan sonra belli olacak.Alınan ceza nedeniyle Fenerbahçeli taraftarlar karşılaşmayı tribünden izleyemeyecek.

ALPER CEZALI, 10 İSİM SINIRDA
Alper Potuk'un sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyeceği maç öncesinde, Fenerbahçe'de tam 10 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.Ligde üçer sarı kartları bulunan Mehmet Topal, Egemen Korkmaz, Kuyt, Webo, Emenike, Meireles, Hasan Ali Kaldırım, Kadlec, Diego ve Gökhan Gönül, Mersin İdmanyurdu maçında da kart görmeleri halinde 33. haftadaki İstanbul Başakşehir mücadelesinde cezalı duruma düşecek.

MERSİN-FENERBAHÇE: 28. RANDEVU
Fenerbahçe ile Mersin İdmanyurdu, yapacakları maçla ligde 28. kez karşılaşacak.İki ekip arasında randevu öncesi Fenerbahçe'nin 15, Mersin İdmanyurdu'nun sadece 1 galibiyeti bulunuyor, taraflar 11 maçta da eşitliği bozamadı. Fenerbahçe'nin geride kalan maçlarda attığı 36 gole, Mersin İdmanyurdu 16 golle cevap verdi.Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 1-0 kazandı.

MERSİN EVİNDE KAZANAMADI
Mersin İdmanyurdu, Fenerbahçe'yi kendi evindeki maçlarda hiç yenemedi.İki takım şimdiye dek Mersin'de 13 kez karşılaşırken, konuk Fenerbahçe 6 kez kazandı, 7 maç da berabere sonuçlandı. Mersin ekibi taraftarına Fenerbahçe galibiyeti izlettiremedi. Fenerbahçe deplasmanda 13 gol attı, kalesinde ise 7 gol gördü.2012-2013 sezonunda Mersin'de yapılan maçı Fenerbahçe 1-0 kazandı.

MERSİN'İN TEK GALİBİYETİ 1968'DE
Mersin İdmanyurdu, Fenerbahçe karşısında ligdeki tek galibiyetini 1968-69 sezonunda aldı.İstanbul'da, 1 Aralık 1968'teki maçta rakibini 1-0 mağlup eden Mersin ekibi, daha sonra Fenerbahçe ile yaptığı 24 maçta da galibiyet elde edemedi.

MUHTEMEL 11'LER
MERSİN İDMANYURDU
Nihat
Serkan Balcı
Mitrovic
Servet
Vederson
Murat Ceylan
Güven
Khalili
Oktay Delibalta
Nakoulma
Welliton

FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Egemen
Bruno Alves
Caner
Mehmet Topal
Emre
Meireles
Diego
Sow
Webo

SAAT: 20.00
STAT: MERSİN ARENA
HAKEM: CÜNEYT ÇAKIR
YAYIN: LİG TV & SPORX

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.