Öne Çıkanlar Pandemiye ingiltere Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Avusturyalı

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Salzburg oldu. UEFA'nın, İsviçre'nin Nyon kentindeki merkezinde yaşanan kura heyecanı saat 13.00'te başladı. Bu turda seri başı olan Sarı-Lacivertliler'i nispeten zayıf rakipler bekliyordu. UEFA Avrupa Ligi'nde geçen sezon yarı final oynayan puanını 46 bin 400'e yükselten sarı-lacivertli takım, 3. ön eleme turunda takımlarından biriyle eşleşti. Fenerbahçe, bu turu geçerse Play-Off turuna yükselecek. Play-Off turunun kuraları da yine Nyon'da 9 Ağustos'ta çekilecek. Bu turdaki ilk maçlar 20-21 Ağustos, rövanşlar ise 27-28 Ağustos'ta oynanacak. Sarı-lacivertliler, bu turu da geçerse CAS'ın 18 Ağustos'ta olumlu karar vermesi halinde gruplarda mücadele edecek. İlk maçını 30-31 Temmuz, rövanşı ise 6-7 Ağustos'ta oynayacak olan Fenerbahçe'nin rakibi Avusturya'nın Salzburg ekibi oldu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.