Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe takım otobüsüne yine saldırı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Bursaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin takım otobüsüne, stadyuma yaklaştığı sırada rakip taraftarlarca meşale ve pet şişeler atıldı.Merkez Nilüfer ilçesinde konakladığı otelden Bursa Atatürk Stadı'na doğru yola çıkan sarı-lacivertli takımın otobüsüne, stada girişi esnasında bir grup Bursasporlu taraftar meşaleli, pet şişeli saldırı gerçekleştirdi. Güvenlik görevlileri müdahalede bulunarak taraftar grubunu bölgeden uzaklaştırdı. Daha sonra otobüs, güvenli bir şekilde stadyuma alındı.

Cüneyt Çakır'ın aracına saldırı!

Fenerbahçe kafilesi stadın girişine oldukça yakın bir yerde saldırıya uğrarken, maçın hakemi Cüneyt Çakır ve yardımcı hakemleri stada getiren Türkiye Futbol Federasyon'a ait aracın da saldırıya uğradığı öğrenildi. Bursasporlu taraftarların Cüneyt Çakır'ın aracına tekme ve su şisesi attıkları bildirildi. Polis konvoyu eşliğinde stada gelen hakemleri taşıyan otobüse yapılan saldırıya konvoyda bulunan polisler hemen müdahale etti.

Emniyet geç kaldı!

Emniyet'in o güzergah üzerinde yeterli tedbiri almadığı ancak olayların başlamasının ardından çok büyümeden saldırganları oradan uzaklaştırdığı öğrenildi.

Kaynak: Fotospor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.