Öne Çıkanlar İngilterede sigara kktc sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram Müzik dünyasının İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra Türkmenköy FC

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe'ye Hatem Ben Arfa'dan kötü haber

Sezon başındaki gibi Fenerbahçe-Hatem Ben Arfa flörtü yeniden başladı. Kulüpler bazında görüşmeler devam ederken, L’Equipe Gazetesi ise oyuncuyla ilgili “Önceliği Fransa’da ve Paris’te kalmak” yorumunu yaptı.

Sezonu galibiyetle tamamlayan Fenerbahçe’de artık gözler tamamen transfere çevrildi. Öncelikli takviye ihtiyacı duyulan bölge 10 numara...Bu konuda bir süredir temaslarda bulunan Sarı-Lacivertliler’de pek çok isim gündemde.

Onlardan biri de Hatem Ben Arfa. Sezon başında kapıdan dönen ve PSG’ye giden yıldız futbolcu, kulübünde forma şansı bulamıyor. Kulislerde devre arasında kesin olarak ayrılacağı konuşuluyor.

Fenerbahçe 6 aylık kiralama formülüyle girişim yaparken, Fransa’nın yüksek tirajlı gazetesi L’Equipe ise transferin zor olduğunu yazdı. L’Equipe’te çıkan haberde, “Kendisini ikinci yarıda PSG’de ispat etmek istiyor. Fenerbahçe’ye transfer olma şansı yok. Önceliği Fransa’da ve Paris’te kalmak” ifadeleri yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.