Öne Çıkanlar İngilterede sigara Erdoğan Sıcak öldü kktc ingiltere sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram Müzik dünyasının İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe-Zorya maçı ne zaman, hangi kanalda

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ve Zorya karşılaşacak. UEFA Avrupa Ligi'nde grubunda lider olan Fenerbahçe evinde Zorya Luhanks'ı konuk ediyor. Fenerbahçe, Avrupa'da 213. sınavda. UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda bu akşam Ukrayna'nın Zorya takımını ağırlayacak sarı-lacivertliler, 213. Avrupa kupası maçına çıkacak. Fenerbahçe, şu ana dek Avrupa'da oynadığı 212 karşılaşmada, 78 galibiyet, 43 beraberlik ve 91 mağlubiyet aldı. Kadıköy'deki son 8 Avrupa maçını kaybetmeyen sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında 106. iç saha maçını oynayacak. Fenerbahçe, daha önceki iç saha maçlarında 53 galibiyet elde etti, 31 yenilgi yaşadı. Fenerbahçe, Ukrayna takımlarıyla oynadığı 7 müsabakada da galip gelemedi. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda bu akşam Ukrayna'nın Zorya takımıyla oynayacağı maçla Avrupa kupalarında 213. sınavını verecek. Ülker Stadı'nda rakibini ağırlayacak sarı-lacivertliler, 42. sezonunu geçirdiği Avrupa'da kupalarında 212 karşılaşmada, 78 galibiyet, 43 beraberlik ve 91 mağlubiyet aldı. Fenerbahçe, bu maçlarda rakip filelere 266 gol gönderirken, kalesinde 318 gol gördü.   Fenerbahçe Zorya maçı bu akşam saat 19:00'da başlayacak. Mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.                     

Fenerbahçe Zorya maçı öncesi istatistikler

Fenerbahçe bu maçı kazanır, Feyenoord da Manchester United deplasmanında kazanırsa; sarı lacivertliler bir üst tura yükselecek. İki takım arasında oynanan ilk maçta Simon Kjaer, 96. dakikada attığı golle Fenerbahçe adına 1-1'lik beraberliği sağlamıştı. Bu gol, bu sezon Avrupa Ligi'nde atılan en geç ikinci gol. Fenerbahçe, Ukrayna takımlarına karşı hiç galibiyet alamadı. Fenerbahçe'nin Ukrayna takımlarıyla iç sahada oynadığı üç maç da berabere bitti. Fenerbahçe, evinde oynadığı son sekiz Avrupa maçını kaybetmedi ve bu maçlarda sadece üç gol yedi. Sarı lacivertliler, evinde oynadığı son altı maçı ise kazandı. Zorya Luhansk, 6 Ağustos 2015'teki Charleroi maçından bu yana Avrupa kupalarında galibiyet alamadı. Avrupa Ligi'nde yalnızca altı takım Fenerbahçe ve Zorya Luhansk'tan daha az topa sahip oldu. Zorya Luhansk, bu sezon Avrupa Ligi'nin en az isabetli şut atan takımı. Avrupa Ligi'nde bu sezon yalnızca Zürih oyuncusu Alain Nef, Martin Skrtel'den daha fazla hava topu kazandı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.