Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Vladimir Putin acun ılıcalı

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçeli futbolcuların aileleri endişe içinde

Alves: “Türkiye dışarıdan sürekli bombaların patladığı bir Ortadoğu ülkesi gibi duruyor. Ailem ve sevdiklerim buradan ayrılmamı istiyor.”Sow: “Evime kadar dualar okuyarak gittim. Bu psikolojiyi nasıl atlatacağız bilmiyorum. ‘F.Bahçe’yi bırak’ diye ailemden baskı var.” Fenerbahçe'nin Rize’den Trabzon’a geçerken yolda uğradığı silahlı saldırının takım üzerindeki etkileri sürerken, özellikle yabancı oyuncular yaşananların şokunu atlatamıyor. Sarı-lacivertlilerin Portekizli savunmacısı Bruno Alves dün sabahki idmanda hissettiklerini ve ailesinin duyduğu endişeyi şu sözlerle kelimelere döktü:

‘BEN DEMİYORUM İMAJ BU’

“PORTEKİZ ve Avrupa’dan Türkiye her gün bombaların patladığı bir Ortadoğu ülkesi gibi duruyor. Belinde silahla dolaşan insanların olduğu, can güvenliğinin olmadığı bir yer Türkiye. Bunu ben demiyorum ama böyle bir imajınız var. Yaşadığımız son olaydan sonra telefonlarım susmadı. Art arda mesajlar alıyorum. Herkes hayatımdan endişe ediyor. Ailem ve sevdiklerim buradan ayrılmamı istiyorlar.” 

‘TELEFONU BIRAKAMADIM’

ATTIĞI 2 golle Rize’de yıldızlaşan Moussa Sow da eve kadar dualar okuyarak gittiğini belirtirken “Hatta ailem, ben eve gidene kadar telefonla konuşmayı kesmedi ve emin olmak istedi. Takım olarak üzerimizden bu psikolojiyi nasıl atlatırız bilemiyorum. Her deplasmana çıktığımızda yaşadığımız bu kötü günü hatırlayacağız. ‘F.Bahçe’yi bırak’ diye ailemden baskı yiyorum” şeklinde konuştu. 

‘PANİK OLSA ÖLEBİLİRDİK’

MICHAL Kadlec de endişesini şu şekilde dile getirdi: “Biz futbolcuyuz ve işimiz futbol oynamak. Ancak öyle bir noktaya geldik ki canımız tehlikede. Otobüste panik hali olmuş olsaydı ölebilirdik. Yaşadığımız anın bir tarifi yok. Futbol sevgisinin sonunda ölüm varsa bunun adı spor olamaz.  Ben geleceğim adına endişeliyim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.