Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin İngiliz Ligi Diriliş Ertuğrul Rekabet Kurulu Erdoğan Sıcak öldü Mehmet Mimoğlu

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçeli yetkili açıkladı UEFA para ödeyecek

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, UEFA ile yapılan görüşmenin detayları hakkında konuştu.UEFA yönetim kurulu üyesi Servet Yardımcı aracılığı ile yapılan görüşmenin bir nezaket ziyareti olduğu belirtilse de sarı lacivertlilerin UEFA’daki men olayları ve UEFA ile yaşanan sorunlar masaya yatırıldı.

Toplantı sonunda açıklama yapan asbaşkan Şekip Mosturoğlu, “Muazzam bir toplantı oldu. Daha önce böyle görüşmeler olamıyordu. UEFA’nın yeni yönetiminin kulüp bazlı olduğunu anladık. Onlar da bu problemleri anlattılar. 5-6 yıldır UEFA’da olan 2.1 milyon Euro paramız vardı. Bu paranın hemen ödenmesi için Ceferin bir talimat verdi” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.