Öne Çıkanlar İngilterede sigara Erdoğan Sıcak öldü kktc ingiltere sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram Müzik dünyasının İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt

Bu haber kez okundu.

Fikret Orman'dan Reza Zarrab hakkında flaş açıklama

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün yaşanan olayların ardından basın toplantısı düzenledi.Fikret Orman, '2004'te o günkü yönetim, saha içindeki reklam alanlarını Aktif Reklam'a vermiş. Sözleşme öyle bir hazırlanmış ki sözleşmeyi iptal ettiğimiz zaman ödeme yapacağımız yer alıyor. Beşiktaş'ta kimsenin parası kalmaz. Bu işi sulh yoluyla çözülmesini daha önceden tavsiye etmiştim. Bize açtıkları dava neticesinde 10-12 milyon Dolarlık bir alacakları oluştu. Biz dedik ki, gelin anlaşalım. Bize iyi niyetli gibi gözüktüler. Biz bir akit imzaladık. Beşiktaş onlara 7 milyon Dolar ödeyecek ve konu kapanacaktı.

Biz bu reklam şirketine konuşulduğu gibi 7 milyon Dolar'ı ödedik. Bu arkadaşlar bandolarla, mızıkalarla bir haciz olayı oluşturdular. Siz basın mensuplarına haber verdiler. Beşiktaş'a ilk kez mi haciz işlemi  yapılıyor? Göreve geldiğimizde 300'ün üzerinde haciz davası vardı. Biz burada 7 yetimin hakkını savunuyoruz. Bu arkadaşlar servet kazanma peşindeler. Biz Ferrari'ye 8 milyon Euro ödedik. Bu reklam şirketine 7 milyon Dolar ödedik. Biz bu parayı ödedik arkadaşlar. İstedikleri para 5 milyon Dolar. Haciz yapılmak istenen toplam değer ise 10 bin Lira. Biz bu parayı ödesek ve mahkemeyi kazandıktan sonra tahsil etmeye çalışsak, tahsil edemeyeceğiz. Çünkü böyle bir şirket yok! Bu bahsedilen reklam şirketi bir masa bir sandalyeden oluşuyor. Ödeyecek hiçbir güçleri yok. Servet kazanmaya çalışıyorlar.

Bu arkadaşlar Diyarbakır kökenli. Murat Aksu ile akrabalık bağları vardır. Bize yardımcı oldu kendisi. Bizden daha zor olan rakiplerimiz de vardır. Hiç böyle bir işlem görüyor musunuz? Ortada yanlış yapılmış bir anlaşma var ve avukatları da Galatasaray Kongre üyesi. Bunu yapana da, yaptırana da bu paraları haram ediyorum! Yıldırım Demirören'le konuştuk. Kendisi, konu hakkında bilgisi olmadığını söyledi. Ben bugüne kadar dini, dili, ırkı, memleketi ayırt etmeden bütün Beşiktaşlılarla temas kurdum.

ZARRAB'I HİÇ TANIMAM

Ben inşaat sektöründe proje geliştiricisiyim. Ama başkanlık dönemimde bir tane iş, bir tane ihale almadım. Servetini Beşiktaş'tan yaptı desinler istemedim. Ben Reza Zarrab'ı hiç tanımam. Ama kendisi iyi bir Beşiktaşlıdır. Bu Reza Zarrab suçlu mudur? Bu arkadaş aranıyor mu? Bu arkadaş eroin kaçakçısı mı? Polisler peşinde mi? Ben bu Reza Zarrab denen arkadaşla iş ilişkisi mi kurmuşum? Bir iş mi yapıyorum? Reza Zarrab loca aldı diyorlar. Size soruyorum.. Bu değirmenin suyu nereden geliyor? Rakiplerimizin her şeyi hazır. Reza Zerrab Beşiktaşlı bir vatandaş olarak parasını vererek loca satın almıştır. Nedir bu Beşiktaş'ı siyasete çekme çabası? Diyorlar ki Reza Zarrab ile Fikret Orman yemek yedi, şey yaptı. Ne var bunda? Ben cüzzamlı değilim ki? Gizli kapaklı yapmıyorum ki bunları?

REZA ZARRAB'IN GÖZÜNDEN BEŞİKTAŞLI IŞIĞI ALDIM

Bizde düello kültürü yok, pusu kültürü var. Bizi sürekli eleştirenlere soruyorum. Beşiktaş için ne yaptınız? Loca mı aldınız? Beşiktaş'ın mutsuzluğu üzerinden mutlu olunur mu ya? Ayıptır. Biz görüşmelerimizde yalan makinesi koymuyoruz. Ben Reza Zarrab'ın Fenerbahçeli olduğu ifadelerini okumadım. Reza Zarrab da Beşiktaşlı olduğunu söyledi. Bana baktığında gözünde Beşiktaşlı ışığı aldım Reza Zarrab'ın. Beşiktaş'a sahip çıkan herkese çok teşekkür ediyorum.  Bizi buraya iş yapalım diye seçtiler, çene yapalım diye değil. Biz, bu takımı şampiyon yapacağız. Bir kurdun arkasından 40 tane köpek havlar. Arkamızdan konuşulması normal. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.