Öne Çıkanlar acun ılıcalı WHO İngiltere vizesiyle Cindy Crawford londra Istanbul Photo Awards 2023 Photo Awards 2023 sergisi Türkmenköy londra ateşkes TURTA londra Doğu Ekin

Bu haber kez okundu.

Futbol dünyası şokta genç futbolcu ölü bulundu
İtalyan futbolcunun ölümüne ilişkin teknik direktör Stefano Pioli’nin ilk tepkisi “Bir bir trajedi” oldu. Öte yandan yaşanan bu olay sonrasında Udinese-Fiorentina maçı ertelendi.Fiorentina Kulübü ise yaptığı açıklama ile kaptanlarının hayatını kaybettiğini acı içinde duyurduklarını belirtirken “Bu korkunç ve narin durum için en önemlisi ailesine saygı nedeniyle, medyanın hassasiyetine dikkat çekmek istiyoruz” ifadelerine yer verildi.Milan altyapısında yetişen tecrübeli stoper, daha önce Roma ve Cagliari gibi takımlarda forma giymişti.Yıldız futbolcu İtalya Milli Takımı’nda da 14 kez görev aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.