Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Futbol dünyasını sarsan ölüm

3 çocuğundan en küçüğü olan Mikael Chems Traore, Fildişi Sahilleri’nde bulunan evin havuzuna düştü. Bakıcısının fark ederek havuzdan çıkarttığı Mikael Chems’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Üzücü haberi Karabük’te alan Traore, ülkesine gitmek için yola çıktı.Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Tolga Gül, üzücü haberi akşam saatlerinde aldıklarını söyledi. Traore’nin üzüntüsünü paylaşmak için sürekli yanında olduklarını söyleyen Gül, "Mikael Chems’ın havuzda boğularak hayatını kaybetmesi bizleri derinden etkiledi. Başta oyuncumuz, eşi ve ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz" dedi.

Kardemir Karabükspor’un resmi internet sitesinden yayınlanan başsağlığı mesajında, "Futbolcumuz Abdou Razack Traore’nin Fildişi Sahilleri’nde bulunan 1 yaşındaki oğlu Mikael Chems’in hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.Futbolcumuz Abdou Razack Traore başta olmak üzere eşi ve ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz" denildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.