Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa maç hangi kanalda kktc türkiye maç ne zaman koronavirüs gazete londra turk

Bu haber kez okundu.

Futbol takımını taşıyan uçakla ilgili son durum

Venezuela kökenli LAMIA Havayolları'na bağlı RJ85 tipi bir yolcu uçağı, Bolivya'dan Kolombiya'ya giderken, 72 yolcu ve 9 mürettebatıyla düştü. Kolombia Ulusal Afet ve Risk Yönetimi, uçaktan yaralı olarak kurtulanların bulunduğunu ve hastanelere taşındıklarını duyurdu. Charter seferini yapmakta olan uçak Bolivia'nın Viru Viru Uluslararası Havalimanı'nından, Kolombiya'nın Medellin kentinde Jose Maria Cordova de Rionegro Havalimanı'na gidiyordu. Uçakta, bugün Güney Amerika kupası için Atletico Nacional takımı ile karşılaşacak Brezilya'nın Chapecoense takımının da bulunduğu, arama kurtarma çalışmalarının sürdürülmekte olduğu açıklandı.

EN AZ 10 KİŞİ HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ, 6 KİŞİ SAĞ KURTULDU

En az 10 kişi olay yerinden alınarak hastaneye götürüldü. José María Córdova Havaalanı'nda yapılan açıklamadaysa, kazada en az altı kişi sağ olarak kurtulduğu belirtildi. Açıklamada, "Yetkililere göre, güvenlik görevlileri olay yerine ulaştı ve mümkün olan tüm yardımlar yönlendirildi. Altı kişinin sağ kurtulduğu bildirildi" denildi. Kurtulanların arasında savunma oyuncusu, kaleci ve takımın 10 numarasının olduğu belirtiliyor.

ACİL BİLDİRİ YAPMIŞLAR

Güvenlik komitesi ve Jose Maria Cordova de Rionegro havaalanı basın açıklamasında uçağın saat 10 sularında, Ceja ve La Union bölgelerindeyken acil bildirisi yaptığını, bildiride uçakta elektrikle ilgili problemler yaşandığı söyledi. Blu Radio'ya konuşan Medellin Belediye Başkanı Federico Gutierrez, gece yarısından önce dağlık bir alanda düşen uçağa doğru yola koyulduğunu belirterek "Bu büyük çapta bir trajedi" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.