Öne Çıkanlar acun ılıcalı İstikbal İtalya avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta

Bu haber kez okundu.

Galatasaray Beşiktaş derbisini yönetecek hakem belli oldu

29 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Türk Telekom Stadı'nda oynanacak Galatasaray Beşiktaş derbisini Fırat Aydınus yönetecek. Fırat Aydınus’un dev derbide yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Alper Ulusoy olacak.
Fırat Aydınus, iki takımın ligin ilk yarısında karşı karşıya geldiği mücadelede de düdük çalmıştı ve Beşiktaş o maçı 3-0 kazanmıştı. Aydınus bugüne kadar 7 Galatasaray Beşiktaş derbisi yönetti. 4 kez Galatasaray’ın kazandığı o maçların 2’sinde gülen taraf Beşiktaş oldu 1 maç da berabere tamamlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.