Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Galatasaray'da o sözleşme resmen feshedildi

Galatasaray ile Engin Baytar'ın yolları resmen ayrıldı. Geçtiğimiz yılın temmuz ayında kadro dışı bırakılan ve o tarihten bu yana çalışmalarını A2 takımıyla sürdüren Engin'in sözleşmesi resmen feshedildi. Sarı kırmızılı kulüp, 31 yaşındaki futbolcunun mukavelesinin sonlandırıldığını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.2011-12 sezonunda Trabzonspor'dan 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Engin Baytar, sarı kırmızılı formaya 59 resmi maça çıkarken, 7 gol attı, 8 asist yaptı. Bir dönem A Milli Takım'da da forma giyen Engin, özellikle kadro dışı kaldığı dönemdeki bazı davranışları nedeniyle Galatasaray camiasından büyük tepki görmüştü. Başta kulüp başkanı Duygun Yarsuvat olmak üzere sarı kırmızılı yöneticilerin ağır dille eleştirdiği Engin Baytar, alacakları ödenmediği için geçtiğimiz ocak ayında Galatasaray'ı icraya vermişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.